Κατηγορίες
Τοπικό IN THE SPOTLIGHT

Κανένα νέο από το γήπεδο Τσικαλαριών; Τι λέει ο πρόεδρος του Ποσειδώνα

Μεγάλη καθυστέρηση παρατηρείται στην αξιοποίησή του για επίσημους αγώνες, στο γήπεδο των Τσικαλαριών.

Εδώ και 3,5 χρόνια έχει τοποθετηθεί ο χλοοτάπητας, αλλά το γήπεδο δεν μπορεί είναι ενεργό αφού δεν έχουν τοποθετηθεί απαιτούμενες υποδομές για να λάβει την άδεια χρήσης του.

Η τοποθέτηση πλαστικού χλοοτάπητα χρονολογείται την άνοιξη του 2020 ωστόσο αυτό ήταν και το τελευταίο βήμα που έγινε και το γήπεδο ακόμα παραμένει ανενεργό (γίνονται μόνο προπονήσεις μεικτών ομάδων και του τοπικού Ποσειδώνα).

Όπως λέει στα Χανιώτικα Νέα και στον συνάδελφο Γιώργο Δρακάκη, ο πρόεδρος του τοπικού Ποσειδώνα Σπύρος Μουμούρης 3,5 χρόνια μετά:

«Το γήπεδο παρότι τοποθετήθηκε νέος χλοοτάπητας στις αρχές του 2020 και έγινε η περίφραξη αυτή τη στιγμή χρησιμοποιείται μονάχα για προπονήσεις. Χρειάζονται νέα αποδυτήρια αφού τα προηγούμενα ήταν ακατάλληλα με στατική ανεπάρκεια. Για τον λόγο αυτό περιμένουμε να τοποθετηθούν κοντέινερ που να χρησιμοποιηθούν ως αποδυτήρια ομάδων – διαιτητών αλλά και για μικρό ιατρείο. Ξέρω ότι έχουν εγκριθεί τα ποσά από την Περιφέρεια Κρήτης για την αγορά 2 κοντέινερ και υπάρχει ακόμα ένα ποσό περίπου 65.000 ευρώ για τον ηλεκτροφωτισμό.
Μάλιστα ένα άλλο πρόβλημα που είχε να κάνει με την διάνοιξη δρόμου ώστε να μεταφερθούν τα κοντέινερ λύθηκε πριν λίγες μέρες μετά από παρέμβαση της ίδιας την ΕΠΣΧ καθώς όπως ξέρουμε θα αποτελεί και Ενωσιακό γήπεδο. Θέλω να πιστεύω ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα μπορέσουμε να επιστρέψουμε στην φυσική μας έδρα καθώς ήδη έχει καθυστερήσει αρκετά η επαναλειτουργία του».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *