Κατηγορίες
IN THE SPOTLIGHT Τοπικό

Κάνουν εκλογές στη Σπάθα – Αυτή την Κυριακή (28/6) στο Κολυμπάρι

Η Γενική Συνέλευση της Σπάθας θα πραγματοποιηθεί αυτή την Κυριακή (28/6) το απόγευμα.

Θα γίνει απολογισμός του απερχόμενου ΔΣ και εκλογές για την ανάδειξη νέου. Στα γραφεία του συλλόγου στο γήπεδο Κολυμβαρίου.

Όπως τονίζεται μάλιστα στην ανακοίνωση της Σπάθας, “Δικαίωμα συμμετοχής σε ενιαίο ψηφοδέλτιο η ξεχωριστό παραταξιακό ψηφοδέλτιο έχουν όσα από τα τακτικά μέλη υποβάλλουν σχετική αίτηση συμμετοχής για το Δ.Σ. μέχρι το Σάββατο 27 Ιουνίου 2020 και ώρα 12:00″.

Αναλυτικά η σχετική πρόσκληση για τη ΓΣ της Σπάθας:

«Το Δ.Σ του ΑΠΣ ΣΠΑΘΑ ΚΟΛΥΜΒΑΡΙΟΥ συγκαλεί Γενική συνέλευση για την Κυριακή 28 Ιουνίου 2020 και ώρα 18:00 στα γραφεία του συλλόγου στο γήπεδο ΚΟΛΥΜΒΑΡΙΟΥ με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1) Απολογισμός απερχόμενου Δ.Σ.
2) Τροποποίηση καταστατικού σύμφωνα με τις οδηγίες της Γ.Γ.Α.
3) Αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου Δ.Σ.

Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί χωρίς νέα ειδοποίηση την επόμενη Κυριακή την ίδια ώρα και στον ίδιο τόπο. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα τακτικά και ταμειακά ενήμερα μέλη της ομάδας μας.

Δικαίωμα συμμετοχής σε ενιαίο ψηφοδέλτιο η ξεχωριστό παραταξιακό ψηφοδέλτιο έχουν όσα από τα τακτικά μέλη υποβάλλουν σχετική αίτηση συμμετοχής για το Δ.Σ. μέχρι το Σάββατο 27 Ιουνίου 2020 και ώρα 12:00.

Τακτοποίηση και είσπραξη συνδρομής μελών θα γίνεται καθημερινά στα γραφεία του συλλόγου στο γήπεδο ΚΟΛΥΜΒΑΡΙΟΥ και ώρες 18:00-20:00 μέχρι και το Σάββατο 27 Ιουνίου 2020 και ώρα 12:00.»