Κατηγορίες
SUPER LEAGUE 2

“Καψούρα” του Κομπότη ο Ταουσιάνης

Ο Λεβαδειακός έχει αρχίσει τις κινήσεις του για την επόμενη σεζόν και ο Γιάννης Κομπότης έχει βάλει την πινελιά του. Έστω και ως… οπαδός.

Παρακολουθώντας όλη τη χρονιά τα δρώμενα στη Super League 2 οι πληροφορίες αναφέρουν πως έμεινε εντυπωσιασμένος από το ποδόσφαιρο που έπαιζε ο Εργοτέλης. Ο Λεβαδειακός νίκησε τους Κρητικούς δύο φορές στην κανονική διάρκεια, αλλά το δικό τους διπλό στα πλέι οφ ήταν τελικά «μαχαιριά» για τους Βοιωτούς.

Από τις πρώτες μέρες του καλοκαιριού ακουγόταν πως ο Λεβαδειακός χτύπησε αρκετές πόρτες στο Ηράκλειο. Ο Γιάννης Ταουσιάνης ήταν απλά η μία. Ποδοσφαιριστές όπως οι Νίκος Πέιος, Ηλίας Τσέλιος, Γιώργος Μανουσάκης δέχτηκαν κρούσεις και πιθανότατα να μη σταμάτησαν εκεί τα τηλεφωνήματα.

Από εκεί και πέρα, δεν έχει περάσει απαρατήρητο πως ο ατζέντης που πήγε τον Ταουσιάνη στη Λιβαδειά, όπως ακούγεται, είναι ο Ντίνος Διαμαντόπουλος. Ο ίδιος ήταν και πίσω από τη μεταγραφή του Βαλεντίνου Βλάχου. Γνωρίζονται χρόνια οι δυο τους με τον Διαμαντόπουλο να τον έχει πάει τον Δεκέμβριοκαι στη Λαμία.

sportime.gr