Κατηγορίες
Super League

Καραπαπάς σε Μπαλτάκο: “Θα πάμε μέχρι το τέλος ακόμα και αν χρειαστεί να μην ξεκινήσει το πρωτάθλημα”

Επίθεση στον Μπαλτάκο.

Ο Ευ. Μαρινάκης απουσιάζε από τη συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου, όμως παρών ήταν ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κ. Καραπαπάς, ο οποίος με αφορμή τη σύνθεση της ΚΕΔ, φέρεται να είπε απευθυνόμενος στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Τ. Μπαλτάκο, τα εξής:

«Ο τρόπος με τον οποίο χειριστήκατε από την αρχή το θέμα του Αρχιδιαιτητή έδειξε το ρόλο και τις προθέσεις σας. Φέρατε σε ρήξη οριστικά την Ομοσπονδία με το Επαγγελματικό ποδόσφαιρο αγνοώντας πλήρως την συντριπτική πλειοψηφία των ομάδων της SuperLeague.Το επαγγελματικό ποδόσφαιρο όπως σας είπε και στην προηγούμενη συνεδρίαση θα διαχειρίζεται μόνο του τα θέματα του και θα πάμε μέχρι το τέλος ακόμα και αν χρειαστεί να μην ξεκινήσει το πρωτάθλημα και να είναι αυτό ξεκάθαρο». «Εμφανίζετε εδώ κάποιους ως υποψήφια μέλη της ΚΕΔ που δεν ξέρετε τα ονόματα τους. Τραβήξατε στα άκρα όλη αυτή την ιστορία για να εξυπηρετήσετε συμφέροντα. Προφανώς και θα καταψηφίσουμε τον κύριο Μπένετ και τις επιλογές σας. Όπως και τις επιλογές μιας επιτροπής που δεν εκφράζει το ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο»

«Και επειδή άκουσα κάποιες δηλώσεις σας κύριε Μπαλτάκο, για τα ποσοστά από τα τηλεοπτικά συμβόλαια που μένουν στην Super League και το που θα πηγαίνουν, να σας ενημερώσω ότι η Λίγκα ήδη επεξεργάζεται σχέδιο για την ενίσχυση του Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Και αν κάποιες ΕΠΣ δε θέλουν να συνεργαστούν, για να μη χαλάσει το… μαγαζάκι, δεν πειράζει. Θα πάμε κατευθείαν στα σωματεία. Και να δούμε τότε πως θα δικαιολογηθούν για τη μη συνεργασία τους οι πρόεδροι των ΕΠΣ…».

«Μη μου λέτε διαρκώς ότι πήγατε στην UEFA και τη FIFA. Εμείς μιλάμε μαζί τους από τότε που εσείς μιλούσατε μόνο με τους παράγοντες του μπάσκετ και με τη Χρυσή Αυγή… Και ξέρουμε ότι άλλα λέτε εδώ και άλλα λέτε σε αυτούς… Εδώ παριστάνετε τον σκληρό και άκαμπτο κι εκεί σκύβετε το κεφάλι…».

Πηγή: soccerplus.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *