Κατηγορίες
Γ' Εθνική

Κασσωτάκης για Χανιά, Γιούχτα και Γ’ Εθνική

Τι δήλωσε ο τεχνικός του Γιούχτα Άγγελος Κασσωτάκης μετά το φιλικό με τα Χανιά.

«Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι μετά από το σημαντικό φιλικό που κάναμε εδώ απέναντι σε μία πάρα πολύ καλή ομάδα, όπως είναι τα Χανιά. Είναι σημαντικό ότι εμείς στα πρώτα 45 λεπτά ήμασταν πάρα πολύ καλοί απέναντι στον αντίπαλο. Στο δεύτερο ημίχρονο λογικό ήταν να πιεστούμε και εμείς από την ομάδα των Χανίων, όμως σε δύο αντεπιθέσεις καταφέραμε και βάλαμε δύο πολύ ωραία τέρματα. Είναι ένα σημαντικό φιλικό για εμάς πριν από το πρωτάθλημα, αν ξεκινήσει τελικά κανονικά, γιατί δίνει μία ψυχολογία στην ομάδα μας και είναι σημαντικό για εμάς το ότι κερδίσαμε εκτός έδρας».

Για το αν εμφανίσει ίδια εικόνα και στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ο Γιούχτας: «Δεν είχαμε πάρα πολλά παιδιά στην αποστολή, έχουν μείνει πάρα πολλά παιδιά στο Ηράκλειο λόγω τραυματισμών, όχι μυϊκών. Ο Πλουσής είναι με ράμματα, ο Γελαδάρης με το γόνατό του και άλλα παιδιά… Θα έρθουν και αυτά τα παιδιά και θα είμαστε έτοιμοι για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος». Για τον όμιλο με ΠΑΟ Ρουφ, Πανιώνιο: «Περιμένουμε και εμείς, γιατί κάθε μέρα αλλάζουν τα πράγματα. Μας είχαν πει για όμιλο Κρήτης, μετά για Αθήνας και τώρα μας λένε για δύο πολύ δυνατές ομάδες για τα δεδομένα τα δικά μας, τον ΠΑΟ Ρουφ και τον Πανιώνιο. Περιμένουμε να μας πουν οι άνθρωποι της ΕΠΟ για να μπούμε και εμείς μετά από 2,5 μήνες στο γήπεδο».

Για τον στόχο του Γιούχτα: «Ο στόχος του Γιούχτα τα τελευταία χρόνια είναι να τερματίζουμε όσο υψηλότερα γίνεται, χωρίς πολλά λόγια. Θεωρούμε ότι είμαστε μία ομάδα που τα τελευταία χρόνια είμαστε στις υψηλές θέσεις χωρίς πολλά λόγια και… φανφάρες και μακάρι ο Θεός να μας βοηθήσει να πάμε και εμείς καλά φέτος».