Κατηγορίες
Basket Corner

Καταγγέλονται απίθανα συμβάντα σε ματς Γ’ Εθνικής μπάσκετ – “Τραμπούκος ήθελε να επιτεθεί σε γυναικόπαιδα και απείλησε”

Απίστευτες καταγγελίες από τον ΓΑΣ Άμφισσα για όσα έγιναν στο παιχνίδι με τον Αλμυρό.

Αναλυτικά:

«Σήμερα γίναμε μάρτυρες ενός αγώνα φαρσοκωμωδίας για τις επαγγελματικές κατηγορίες!!! Είναι ντροπή να σφυρίζουν τέτοιοι διαιτητές τόσο σημαντικά παιχνίδια και να παίζουν με τον ιδρώτα των αθλητών. Ενώ η ομάδα μας προηγούταν με 12 πόντους 6.30 λεπτά πριν τη λήξη του 3 δεκαλέπτου μετά από ένα ποδοσφαιρικό σκαμνάκι φαουλ που δεν είδαν οι διαιτητές, ένας τραμπούκος «φίλαθλος» της αντίπαλης ομάδας αποφάσισε να δείξει ποσό άντρας είναι και έφυγε απο τις κερκίδες για να επιτεθεί σε γυναικόπαιδα.

Κατέβασε το παντελόνι και απειλούσε ότι έχει όπλο κτλ. Στη συνέχεια καποιοι παίκτες μας ανέβηκαν στη πάνω κερκίδα για να σώσουν τις γυναίκες τους και τα παιδιά τους που έκλαιγαν. Οι αθλητές του Αλμυρού στις κερκίδες δίπλα στον αγωνιστικό χώρο και κάποιοι φίλαθλοι στις πάνω κερκιδες προσπαθούσαν να ηρεμήσουν τη κατάσταση. Διευκρίνιση το γήπεδο μας έχει κερκίδες δίπλα στον αγωνιστικό χώρο και την μεγάλη επάνω, όλες στην άδεια του γηπέδου. Τότε οι άρχοντες του αγώνα φωνάζουν την αστυνομία και διατάζουν εκκένωση του γηπέδου που είχε δεν είχε 70 άτομα εκ των οποίων 50 από την ομάδα μας και αυτά γυναικόπαιδα. Η ετυμηγορία μετά από μια ώρα σχεδόν σύσκεψης είναι αποβολή τριών βασικών παικτών της ομάδας μας επειδή βγήκαν εκτός αγωνιστικού χώρου και κανένας του Αλμυρού με τη δικαιολογία ότι οι κάτω κερκίδες δεν είναι κερκίδες αλλά αγωνιστικός χώρος, ενώ υποτίθεται ότι δεν είδαν τους άλλους αθλητές του Αλμυρού που ανέβηκαν στην επάνω κερκίδα.

1ο ερώτημα αφού οι κάτω κερκίδες δεν είναι κερκίδες αλλα αγωνιστικός χώρος πως ξεκινάς το παιχνίδι με κόσμο μέσα στον «αγωνιστικό χώρο». 2ο πως είναι δυνατόν να βλέπεις μόνο τους παίκτες του ΓΑΣ, που επαναλαμβάνουμε πάνε να προστατέψουν τα παιδιά τους και τις γυναίκες τους που κλαίνε, και κανέναν του Αλμυρού; 3ο υπάρχει διαφορετικός κανονισμός ανάλογα με τη θέση της κερκίδας; Δε θα μπούμε σε άλλες λεπτομέρειες για σφυρίγματα σε αντιαθλητικά που δεν έδωσαν αλλά θα πούμε ένα τελευταίο. 1” πριν το τέλος και με τη διαφορά στους 2 πόντους μετά από τρίποντο μας, χωρίς να ζητήσει τη μπάλα ο διαιτητής για την επαναφορά και χωρίς προειδοποίηση-ενημέρωση, δίνει τεχνική ποινή στον αθλητή μας (πράγματι πατάει τη γραμμή) ότι πέρασε τη τελική γραμμή στην επαναφορά…? Για όλα αυτά κύριοι υπάρχουν βίντεο και θα σταλούν εκεί που πρέπει με την ελπίδα τέτοιοι επικίνδυνοι διαιτητές να μην ξανασφυριξουν κακοποιώντας το άθλημα που όλοι αγαπάμε.

Εμείς θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας για τη παραμονή μέσα απτά play out. Ελπίζουμε και θέλουμε να έχουμε τον κόσμο της Αμφισσας στο πλευρό μας για να πετύχουμε το στόχο μας».

Σημειώνεται ότι ο Αλμυρός επιβλήθηκε με 84-81.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *