Κατηγορίες
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κατάρ: Εγχειρίδιο καλής συμπεριφοράς στις γυναίκες των Άγγλων ποδοσφαιριστών για να μην προκαλέσουν

«Δεν είστε υπεράνω του νόμου», προειδοποιεί η αγγλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου τα κορίτσια των ποδοσφαιστών και τους ζητά να φέρονται με ευπρέπεια και σεμνότητα

Οι Wags των Άγγλων ποδοσφαιριστών που θα ακολουθήσουν τους αγαπημένους τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικές και κυρίως σεμνές σε δημόσιους χώρους.

Ήδη έχουν λίστα στα χέρια τους με τα «πρέπει« και τα «μη» ώστε να αποφευχθούν μπλεξίματα με τον νόμο.

Οι επικεφαλής των δεν μπορούν να ρισκάρουν στο αυστηρό κράτος του Κόλπου και προειδοποίησαν τα κορίτσια: «Δεν είστε υπεράνω του νόμου».

Μάλιστα σύμφωνα με δημοσίευμα της «Sun» τους παραδόθηκε η λίστα σε μια μυστική παρουσίαση.

Οι Wags που αναμένεται να είναι εκεί, όπως η φίλη του Jack Grealish, Sasha Attwood, 26 ετών, ενημερώθηκαν πως πρέπει να «ντύνονται σεμνά» σε δημόσιους χώρους και στα γήπεδα και προειδοποιήθηκαν ότι οι δημόσιες εκδηλώσεις αγάπης «δεν θα είναι ανεκτές».

Δεν πρέπει να πίνουν αλκοόλ ή να βρίζουν δημόσια, να παίζουν δυνατά μουσική, να τραγουδούν, να φωνάζουν ή να συμπεριφέρονται «ανάρμοστα» κατά τη διάρκεια του καλέσματος στην προσευχή.
Sasha.

Απαγορεύεται επίσης η ρίψη απορριμμάτων, η οποία είναι παράνομη στο Κατάρ και τιμωρείται με πρόστιμο έως 6.000 λίρες και ένα χρόνο φυλάκιση.

Και τις προειδοποίησαν ότι η λήψη σέφλι έξω από κυβερνητικά κτίρια θα μπορούσε να οδηγήσει ακόμα και σε σύλληψη.

Η μυστική συνάντηση πραγματοποιήθηκε πριν από την ισοπαλία 3-3 της Αγγλίας με τη Γερμανία τον περασμένο μήνα. «Είναι σημαντικό να καταλάβετε ότι εσείς και ο σύζυγος/σύντροφός σας δεν είστε υπεράνω του νόμου εδώ. Υπάρχει κάθε διάταξη για να προστατεύσετε τόσο εσάς όσο και τον σύντροφο/σύζυγό σας σε κάθε περίπτωση αδιακρισίας. Τα πρόστιμα και οι διώξεις είναι συνηθισμένες», είπε η FA (Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία Αγγλίας).

Η Αγγλία, με επικεφαλής τον αρχηγό Χάρι Κέιν, παίζει στο Διεθνές Στάδιο Χαλίφα της πρωτεύουσας Ντόχα εναντίον του Ιράν στις 21 Νοεμβρίου.

Η Ομοσπονδία είναι αποφασισμένη να διαβάσει τους τοπικούς νόμους και τα έθιμα στις Wags.

Μια πηγή δήλωσε: «Η κυβέρνηση τους Κατάρ είναι πολύ προσεκτική με το θέμα της προστασίας της. Ήταν πολύ σαφείς σχετικά με τους κανόνες και έχουν ευθύνη απέναντι στους παίκτες και τις οικογένειές τους να βεβαιωθούν ότι γνωρίζουν τους τοπικούς νόμους και τα έθιμα. Δεν μπορούν – και δεν θα ανεχθούν – οποιαδήποτε διαμάχη ή περιστατικό που θα μπορούσε και θα έπρεπε να είχε αποφευχθεί».

«Είναι σημαντικό οι Wags να καταλάβουν ότι το Κατάρ δεν είναι Αγγλία και ότι θα αντιμετωπίζει όλους με αμεροληψία, ανεξάρτητα από το ποιος είναι».

Η κατανάλωση αλκοόλ στο Κατάρ είναι παράνομη. Οι βρισιές ή οι αγενείς χειρονομίες μπορούν επίσης να οδηγήσουν τον ένοχο πίσω από τα κάγκελα.

Οι γυναίκες πρέπει να καλύπτουν τους ώμους τους και να αποφεύγουν να φορούν κοντές φούστες, σύμφωνα με τις συμβουλές του Υπουργείου Εξωτερικών. Το σεξ εκτός γάμου είναι επίσης παράνομο.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *