Κατηγορίες
SUPER LEAGUE 2 IN THE SPOTLIGHT ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ

Κατηγορεί τον Βρέντζο για διαπραγματεύσεις με τα Χανιά

Νέα απάντηση στον Γιώργο Βρέντζο, έστειλε με νέα ανάρτηση του ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Εργοτέλη Γιώργος Στειακάκης.

Στην τοποθέτηση του αναφέρει πως όσα ανέφερε ο πρώην πρόεδρος των «κιτρινόμαυρων» για τον Ερασιτέχνη είναι ψεύδη, τονίζοντας πως όταν παρέλαβε τη διοίκηση του Ερασιτέχνη, είχε χρέη με εξαψήφιο αριθμό και πλέον δεν χρωστάει τίποτα, ενώ εξαπέλυσε νέα επίθεση στον Γιώργο Βρέντζο, τονίζοντας να αναφέρει στον κόσμο του Εργοτέλη, τι διαπραγματεύσεις έκανε στα Χανιά για την ανάληψη της ομάδας, όπως τονίζει στο νέο του μήνυμα.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του: «Για να μην δημιουργούνται εντυπώσεις από τα ψεύδη Βρέντζου όσον αφορά τον ερασιτέχνη Εργοτέλη, απλά θέλω αποκαταστήσω την αλήθεια, ότι η διοίκηση μας παρέλαβε χρέη με εξαψήφιο αριθμό προς δημόσιο, ΔΕΚΟ, προπονητές και ιδιώτες και αυτή τη στιγμή δεν χρωστάει ουσιαστικά ΤΙΠΟΤΑ.

Είναι η πολυπληθέστερη και αρτιότερα οργανωμένη ακαδημία ανδρών και γυναικών, με 4 ανδρικές ομάδες και δυο γυναικείες που πρωταγωνιστούν.

Αν θέλει να πει κάτι αληθινό στον κόσμο του Εργοτέλη είναι τι διαπραγματεύσεις έκανε στα Χανιά μαζί με τους χρηματοδότες του για την ανάληψη της ομάδος και ποια θέση ζήτησε για τον εαυτό του».

grandsport.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.