Κατηγορίες
Γ' Εθνική IN THE SPOTLIGHT

Κατσικοκέρης για Γιούχτα “Θέλουμε την άνοδο”-Τι είπε για Πλατανιά, Εργοτέλη και …Άρη Σούδας

Ραδιοφωνική συνέντευξη για τον επιθετικό του Γιούχτα Νίκο Κατσικοκέρη.

Αναφέρθηκε στην ομάδα του, στον Πλατανιά στον Εργοτέλη αλλά και στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Διαβάστε τι είπε στον ΣΚΑΪ Γαύδος FM 88,8 και στον Βασίλη Φουντουλάκη (σε απομαγνητοφώνηση του mirrorsports.gr):

Η αναφορά του για τον Γιούχτα: Η ομάδα είναι φτιαγμένη για να κάνει το παραπάνω βήμα. Οι συγκυρίες δεν μας έχουν βοηθήσει ως τώρα. Υπάρχει όμως οικογενειακό κλίμα στην ομάδα μας. Δεν θα θεωρηθεί μεγάλη αποτυχία αν δεν πάρουμε την άνοδο. Θέλουμε να προσφέρουμε καλό ποδόσφαιρο και ήθος στο χωριό μας, στο Ηράκλειο και σε όλη την Κρήτη. Εμείς πάντως θα βάλουμε τα δυνατά μας. Να πανηγυρίσουμε την άνοδο στην επόμενη κατηγορία.

Για τα σενάρια που μιλούσαν ότι ο Γιούχτας θα αντικαταστήσει ομάδα που θα παραιτούνταν από τη Φούτμπολ Λιγκ: Υπήρχε το σενάριο. Λεγόταν πολύ έντονα. Το περίμεναν οι άνθρωποί μας. Δυστυχώς ή ευτυχώς δεν έγινε. Εμείς παραμέναμε συγκεντρωμένοι να αρχίσει το δικό μας το πρωτάθλημα. Η ομάδα φτιάχτηκε για τη Γ’ Εθνική. Θα άλλαζε πολλά δεδομένα αν πηγαίναμε σε παραπάνω κατηγορία.

Το σχόλιο του για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής: Φέτος με τις προσθήκες επιπλέον ομάδων και του Πλατανιά φυσικά, το επίπεδο έχει ανέβει, αλλά θα πρέπει να το δούμε και στην πράξη αυτό.

Ποιους θεωρεί φαβορί για την άνοδο, πλην του Γιούχτα: Βάσει των ρόστερ θα πω τον Ηρόδοτο, τον ΠΟΑ, τον ΑΟΑΝ, τον Ρεθυμνιακό. Καλό ρόστερ έχει και ο Άρης Σούδας. Αλλά ακόμα είναι νωρίς για συμπεράσματα.

Για τον Πλατανιά και τις περιπέτειές του: Έχει περάσει μια δεκαετία από τότε που ήμουν στον Πλατανιά. Με έχει “στιγματίσει” η πορεία που είχαμε τότε. Ο κόσμος με αγαπάει και αυτό είναι μια εκτίμηση που μετράει. Το πιο δυσάρεστο θα ήταν να μην κατέβει στο πρωτάθλημα φέτος. Είναι δυσάρεστο όλο αυτό που έγινε, πιστεύω να ξαναβρεί τον δρόμο του και να επανέλθει εκεί που πρέπει. Το εύχομαι να ξαναφτιάξει το όνομά του

Αναμνήσεις από τον Πλατανιά: Πολλά παιχνίδια, η συμπεριφορά του κόσμου, δύο χρόνια που ήμουν εκεί. Ο κόσμος μου στέλνει ακόμα μηνύματα. Η ζωή μου εκεί ήταν πολύ καλή και αυτό είναι που μένει, όπως και η αγάπη του κόσμου.

Για τον Εργοτέλη, επίσης πρώην ομάδα του: Ο Εργοτέλης είναι η ομάδα που με ανέδειξε στην Α’ Εθνική. Φέτος θέλει να κάνει το κάτι παραπάνω. Ανυπομονούν και αυτοί να ξεκινήσει το πρωτάθλημα και να αποδείξουν τι αξίζουν.