Κατηγορίες
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Καυγάς ιερέα με τον νέο σύντροφο της παπαδιάς – Παρέμβαση Μητρόπολης

Ένας άγριος καυγάς σημειώθηκε δημόσια στην Άρτα, καθώς ένας ιερέας τσακώθηκε με τον νέο σύντροφο της συζύγου του, με την οποία είναι σε διάσταση. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να υπάρξει παρέμβαση από τη Μητρόπολης Άρτης.

Όπως αναφέρει το e-maistros.gr, στην κεντρική πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως επέλεξαν για να λύσουν τις διαφορές του σε κοινή θέα την Πέμπτη 6 Απριλίου, ένας 51χρονος ιερέας με δύο πολίτες 57 και 41 ετών. Το συμβάν, έλαβε χώρα χθες το μεσημέρι στο συγκεκριμένο σημείο, εκεί, ο ιερέας είχε δώσει ραντεβού με 57χρονο για να μιλήσουν, στη συνάντηση ήταν παρόν και ένας 41χρονος φίλος του δεύτερου. Η κουβέντα ξέφυγε και άρχισε η συμπλοκή και των τριών, με αποτέλεσμα να καταλήξουν στο Αστυνομικό Τμήμα όπου και οι τρεις εμπλεκόμενοι, αλληλομηνύθηκαν και κρατήθηκαν μέχρι σήμερα το μεσημέρι της Παρασκευής 7 Απριλίου όπου ορίστηκε δικάσιμος και αφέθηκαν ελεύθεροι.

Πέτρα του σκανδάλου είναι η παπαδιά, μητέρα τεσσάρων παιδιών. Παπάς και παπαδιά ζουν πλέον χώρια αλλά ο ιερωμένος δεν μπορούσε με τίποτε να δεχθεί τον χωρισμό με την επί χρόνια σύζυγό του. Πρόσφατα, φέρεται να έμαθε για έναν νέο άνδρα, που είχε μπει στη ζωή της παπαδιάς.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες που κατέθεσαν ο ιερέας και ο σύντροφος της παπαδιάς στους αστυνομικούς, πριν από περίπου μία εβδομάδα είχαν τσακωθεί ξανά στη μέση του δρόμου με αιτία, τη νέα σχέση του ζευγαριού. Η παπαδιά, βρέθηκε και η ίδια με τα τέσσερα παιδιά της στο τμήμα, προσπαθώντας, μάταια όμως, να ηρεμήσει τον σύζυγό της.

Η ανακοίνωση
Η Μητρόπολη Άρτης στην ανακοίνωσή της αναφέρει:

«Δεν υπηρετεί στη Μητρόπολη Άρτης ο Ιερέας που φέρεται εμπλεκόμενος στην Άρτα σε καυγά.

Η Ιερά Μητρόπολις Άρτης πληροφορηθείσα, ότι την Πέμπτη 6 Απριλίου 2023, στην πόλη της Άρτας, δυστυχώς, έλαβε χώρα καυγάς, στον οποίο φέρεται ως εμπλεκόμενος και ένας Ιερέας, ενημερώνει, ότι ο εν λόγω Ιερέας δεν υπηρετεί στην Ιερά Μητρόπολη Άρτης.

Η Ιερά Μητρόπολις Άρτης εκφράζει την οδύνη της, διότι, κατά τα φαινόμενα, μια πολυμελής οικογένεια και μάλιστα Ιερατική έχει τραυματισθεί έως διαλύσεώς της.

Ως προς το ποινικό σκέλος της υποθέσεως, υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη, η οποία ήδη έχει επιληφθεί.

Επίσης, η Ιερά Μητρόπολις Άρτης γνωρίζει, ότι ο Προϊστάμενος Μητροπολίτης του Κληρικού, που φέρεται ως εμπλεκόμενος στον καυγά, ερευνά τις τυχόν εκκλησιαστικές ευθύνες και ενδεχόμενα επιτίμια, που αναλογούν στον εν θέματι Ιερέα».

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *