Κατηγορίες
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κι όμως: Δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι ο Μπαξεβάνος αναλαμβάνει τον Ηρακλή

Δεν έχει κλείσει όπως φαίνεται, οριστικά η συμφωνία του πρώην τεχνικού του Κισσαμικού με τον “γηραιό”.

Ο Θόδωρος Δρακόπουλος, ισχυρός άνδρας του μπασκετικού Ηρακλή αλλά και χρηματοδότης στον ποδοσφαιρικό, μίλησε στο «Metropolis 95.5» για τις εξελίξεις με τον κορωνοϊό, αλλά και το ποδόσφαιρο του Γηραιού αφήνοντας ανοιχτό το θέμα της ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας από τον Σπύρο Μπαξεβάνο.

«Εγώ το βλέπω δύσκολο να γίνει νωρίς ο εμβολιασμός, αλλά πιστεύω μέχρι τέλη Δεκεμβρίου να έχουν πάρει έγκριση κάποια εμβόλια και μέσα στον Ιανουάριο να ξεκινήσει ο εμβολιασμός. Οι δύο εταιρείες θα καταθέσουν φάκελο αρχές Δεκεμβρίου και υποθέτω ότι λόγω εκτάκτου ανάγκης θα εγκριθούν μέσα στον επόμενο μήνα και αρχές Ιανουαρίου να μπορεί να γίνει. Η έγκριση θα πάρει δύο εβδομάδες» είπε αρχικά και στη συνέχεια είπε για το ποδοσφαιρικό τμήμα τα εξής: «Το ποδόσφαιρο δεν λειτουργεί, οπότε δεν υπάρχει λόγος να συζητάμε. Δεν ξέρουμε πότε θα αρχίσει. Ο κόσμος να μην αγωνιά, θα βρεθεί λύση με τον προπονητή. Αλλά θα ξαναπαιχτεί πρωτάθλημα τον Φεβρουάριο. Δεν ξέρω αν θα είναι ο Μπαξεβάνος νέος προπονητής του Ηρακλή, θα το δείξει ο καιρός. Πρέπει να κάνει λίγο υπομονή ο κόσμος. Για μένα δεν έχει παρθεί οριστική απόφαση.

Ο συνεταιρισμός δεν είναι δύσκολος, απλώς, κάποιοι προσπαθούν να δημιουργήσουν θέμα. Δεν είναι το απόλυτο ότι όποιος βάζει τα λεφτά θα αποφασίζει και μόνος του. Εμένα μου αρέσει να είμαι δημοκρατικός. Κάποιοι θεωρούν ότι επειδή είμαστε στην Αθήνα δεν μπορούμε να διοικήσουμε. Αυτό είναι λάθος. Στο μπάσκετ πάμε καλά, λειτουργούμε επαγγελματικά, έτσι θα γίνει και το ποδόσφαιρο, μην αγχώνεστε».