Κατηγορίες
IN THE SPOTLIGHT SUPER LEAGUE 2

Κι όμως “έπεσε” τηλεφώνημα! Περί φήμης για συνεργασία Χανίων-Πλατανιά

Ένα θέμα που είχε ανακύψει πριν 1-2 εβδομάδες εν είδει… φήμης.

Δημοσιεύματα ανέφεραν ότι υπάρχει μια διεργασία, ώστε να δρομολογηθούν συζητήσεις για ενδεχόμενη ένωση – συνεργασία της ΠΑΕ Χανιά με τον Πλατανιά, ειδικά σε δύσκολες συνθήκες που υπάρχουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο και δη, στην Σούπερ Λιγκ 2.

Εκείνο που προκύπτει από δικές μας τουλάχιστον πληροφορίες είναι ότι, ναι μεν δεν προέκυψε κάποιο θέμα επί της ουσίας, ωστόσο υπήρξε τηλεφωνική επαφή, ανάμεσα σε διοικούντες των δύο ομάδων, εν είδει ερώτησης ή εν πάση περιπτώσει, διερεύνησης των συνθηκών.

Ωστόσο, η ιστορία έμεινε σε εκείνο το τηλεφώνημα και ουδέν άλλο … Καμία εξέλιξη, καμία διάθεση ανανέωσης του όποιου “ραντεβού” (να το ξανασυζητήσουν κτλ).

Συνεπώς θέμα τέτοιο δεν υπήρχε (ουσιαστικά), ούτε αναμένεται να υπάρξει στο εγγύς μέλλον και, όπως λέει και η λαϊκή ρήση, “ο καθένας τραβά το δρόμο του”.

Υπενθυμίζεται ότι, τουλάχιστον σε επίπεδο φήμης, ανάλογη τηλεφωνική επικοινωνία υπήρχε και προ διετίας, πάλι για ένα ενδεχόμενο συνεργασίας των δύο συλλόγων, που επίσης έπεσε στο “κενό”, όπως τουλάχιστον ανέφεραν τότε κάποιες “πηγές”…

Vas Fou – mirrorsports.gr

info@mirrorsports.gr