Κατηγορίες
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ IN THE SPOTLIGHT Τοπικό Χανιώτικη Επικαιρότητα

Κι όμως ο Βαρουχάκης έχει ξανασώσει άνθρωπο σε αγώνα του τοπικού Χανίων! (Vid)

Τεράστιος ντόρος είχε προκληθεί με τον Κώστα Βαρουχάκη, τον Κισαμίτη Iron Man, να σώζει λίγο πριν την Πρωτοχρονιά μια γυναίκα από πνιγμό σε ψητοπωλείο στο Ενετικό λιμάνι.

Το θέμα πήρε τεράστιες διαστάσεις αφού ο Κώστας Βαρουχάκης ενήργησε ακαριαία κάνοντας την λαβή Χάιμλιχ, σώζοντας απόπνιγμό (λόγω τροφής) μια γυναίκα!

Το mirrorsports.gr έχει πάρει μια μεγάλη συνέντευξη από τον Κώστα Βαρουχάκη η οποία θα δημοσιευτεί προσεχώς, όπου μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι έχει ξανασώσει στο παρελθόν άνθρωπο και μάλιστα σε ποδοσφαιρικό αγώνα, αφού ως γνωστόν ήταν ποδοσφαιριστής ο ίδιος.

Περιγράφει:

“Ήταν αρχές δεκαετίας του ’90 σε αγώνα της ομάδας μου του Κισσαμικού με τον Παγχανιακό στο Κολυμπάρι. Στη διάρκεια του αγώνα, ένας παίκτης των αντιπάλων ο Βοζινάκης έπεσε κάτω, αφού του γύρισε η γλώσσα! Εγώ ήμουν στον πάγκο, 18 ετών περίπου τότε, έτρεξα προς τον παίκτη του άνοιξα το στόμα για να πάρει αέρα και βοήθησα να σωθεί. Ήταν κάτι που το ήξερα και εκείνη τη στιγμή το έπραξα, βοηθώντας να σωθεί ο παίκτης του Παγχανιακού”!

Το ‘χει στο αίμα του τελικά και μακάρι να τον μιμηθούν και άλλοι στο μέλλον…

Δείτε πώς περιγράφει, το σκηνικό με τη γυναίκα που πήγε να πνιγεί στο ψητοπωλείο:

mirrorsports.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *