Κατηγορίες
Τοπικό

Κλείνει το γήπεδο Καθιανών στα Χανιά, αναβάλλονται αγώνες!

Η διαδικασία εργασίων στον χλοοτάπητα του γηπέδου Καθιανών αναβάλλουν αγώνες εκεί για το προσεχές Σαββατοκύριακο.

Πάντως πρόκειται για ένα τεράστιο ζήτημα που απασχολεί δεκάδες οικογένειες που στέλνουν τα παιδιά τους για άθληση στο συγκεκριμένο γήπεδο.

Η ανακοίνωση των ακαδημιών Ακρωτηρίου αναφέρει:

Αγαπητοί Γονείς και παιδιά, σας ενημερώνουμε πως λόγω εργασιών επιδιόρθωσης των φθορών στον χλοοτάπητα, από εργολάβο του Δήμου Χανίων, οι προπονήσεις όλων των τμηματων για τις ημέρες Πέμπτη 7/3/2024 και Παρασκευή 8/3/2024 ακυρώνονται! Επίσης, τα προγραμματισμένα στο γήπεδο Καθιανών παιχνίδια το ΣΚ και συγκεκριμένα τα Κ14 Πανακρωτηριακός Β-Ηρακλής Ν. και Ε.Θ.Κ.-Άμιλλα για το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΧ, αναβάλλονται.

ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ!

Οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι την Κυριακή 10/3/2024. Το γήπεδο αναμένεται να λειτουργήσει κανονικά για όλα τα τμήματα, από Δευτέρα 11/3/2024.

Την άποψη του για το ζήτημα του γηπέδου των Καθιανών εξέφρασε ο προπονητής του Πανακρωτηριακού Βασίλης Παπαδάκης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ένα σοβαρό πρόβλημα, στον μοναδικό χώρο που μπορούν τα παιδιά που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο στο Ακρωτήρι να αθληθούν. Μιλαμε για περισσότερους από 200 μικρούς αθλητές, ενώ με τις αντρικές ομάδες που το χρησιμοποιούν πλησιάζουν τους 300! Συν τα σχολεία της περιοχής, που πραγματοποιούν συχνά ημερήσιες εκδρομές και δράσεις στο γήπεδο Καθιανών. Είναι ένα θέμα, που απασχολεί πραγματικά πολλές οικογένειες! Σίγουρα η παρέμβαση αυτή και οι εργασίες που γίνονται, θα βελτιώσουν τις συνθήκες στον τάπητα, ωστόσο η αλλαγή είναι πλέον πιο επιτακτική από ποτέ! Επίσης, παρεμβάσεις στον ηλεκτροφωτισμό και τις εγκαταστάσεις γενικότερα είναι απαραίτητες. Ελπίζω όσοι εργάζονται γι’ αυτό, να μπορέσουν να ολοκληρώσουν τις διαδικασίες σύντομα και να συνεχίσει αυτός ο εκπληκτικός αθλητικός χώρος να “μεγαλώνει” τους μικρούς αθλητές και να τους εντάσσει στην κοινωνία σαν καλούς και χρήσιμους ανθρώπους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *