Κατηγορίες
Basket Corner IN THE SPOTLIGHT Αυτοδιοίκηση Χανιώτικη Επικαιρότητα

Κλειστό γυμναστήριο ΕΠΑΛ Ακρωτηρίου Χανίων: Δεν γεμίζει μόνο νερά, δεν έχει και φως το βράδυ!

Σοβαρά είναι τα προβλήματα που υπάρχουν στο κλειστό γυμναστήριο μπάσκετ στο ΕΠΑΛ Ακρωτηρίου (πρώην Πολυκλαδικού).

Προ ημερών, όπως αναφέρθηκε και σε ρεπορτάζ του Flashnews.gr, με την πρώτη δυνατή βροχή, το μισό κλειστό γυμναστήριο γέμισε νερά και τα παιδιά που έκαναν προπονήσεις εκεί, δεινοπάθησαν!

Αυτό ήταν πρόβλημα της στιγμής (το οποίο φυσικά θα ξαναπροκύψει αν δε διορθωθεί το πρόβλημα από τον δήμο Χανίων), ωστόσο καθημερινό πρόβλημα υπάρχει με τον εξωτερικό φωτισμό του κλειστού. Και όταν λέμε φωτισμό, εννοούμε ότι είναι “πίσσα σκοτάδι” έξω!

Γονείς με τα παιδιά τους που τελειώνουν την προπόνηση (ή πηγαίνουν σε αυτή) ανάβουν φακούς από τα κινητά τους για να βλέπουν πού πατούν καθώς υπάρχουν και σκάλες έξω από το κλειστό, γιατί, χωρίς φακό δεν πας πουθενά αφενός, αφετέρου το τοπίο (ειδικά τον χειμώνα) είναι τρομακτικό. Συνθήκες τριτοκοσμικές για την πόλη που θέλουμε να λέμε ότι είναι… ευρωπαϊκή.

Και αν νομίζετε ότι τα παιδιά που γυμνάζονται καθημερινά στο συγκεκριμένο κλειστό είναι λίγα, μάλλον γελιέστε, καθώς δεκάδες παιδιά, διαφορετικών συλλόγων μπάσκετ στα Χανιά, κάνουν εκεί, καθημερινά προπονήσεις.

Ο δήμος Χανίων, ως όφειλε έπρεπε, στοιχειωδώς, να έχει φροντίσει για τον εξωτερικό φωτισμό του κλειστού γυμναστηρίου, αλλά, δυστυχώς, εμείς τα λέμε, αλλά αύριο θα μας πουν ότι φταίνε “οι κακοί δημοσιογράφοι” που ασκούν άδικη κριτική… Μέχρι τότε βέβαια μπορεί να προκύψει κανένα ατύχημα…

Δεν λέμε για τον φωτισμό εντός του κλειστού γυμναστηρίου που επίσης είναι χαμηλός, καθώς, ίσα ίσα, λειτουργούν τρία φώτα.

Αν μας ακούει κανείς από τον δήμο Χανίων, αντί να εκνευρίζεται για την κριτική που του ασκούμε, όταν απαιτείται, καλό είναι να προβεί σε διορθώσεις…

Αναμένουμε…

mirrorsports.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *