Κατηγορίες
Basket Corner

Κοινό αίτημα στην Πολιτεία 14 ομάδων της Α2 μπάσκετ – H B’ Εθνική;

Επίσημη μορφή πήρε η πρωτοβουλία που ξεκίνησαν ομάδες της Α2,  θέτει τους όρους για την επανεκκίνηση, με τα σωματεία να ζητούν ουσιαστικά από την πολιτεία να τους καλύψει το μεγαλύτερο μέρος των εξόδων για να πατήσουν παρκέ.

Στην επιστολή που έφυγε προς την ΕΟΚ. και υπέγραψαν οι 14 από τις 16 ομάδες, αναφέρεται πως οι σύλλογοι της Α2 βλέπουν με ενδιαφέρον τις πρωτοβουλίες του ΠΣΑΚ και του ΣΕΠΚ, κατανοούν την ανάγκη να ξεκινήσει η δράση, όντας κάτι που και οι ίδιες θέλουν, αλλά όπως τονίζουν αυτό εξαρτάται από την ίδια την πολιτεία, και θέτουν τους όρους και τις προϋποθέσεις τους.

Συγκεκριμένα, ζητούν από την ΕΟΚ να μπει μπροστάρης, ζητώντας από την πολιτεία να τους ενισχύσει σε όλους τους τομείς, οι οποίοι όπως είχε αναφέρει διαχωρίζονται σε τρεις άξονες. Δηλαδή, κάλυψη των τεστ μετά το δίμηνο το οποίο θα χρηματοδοτήσουν ΠΣΑΚ και ΣΕΠΚ, τα ταξίδια εκτός των νομών και φυσικά τα έξοδα διεξαγωγής των αγώνων.

Οι δυο ομάδες, για τις οποίες είχαμε μιλήσει, οι οποίες ζητούν την επανέναρξη, χωρίς να θέτουν αυτούς τους όρους είναι ο Ολυμπιακός και ο Πανερυθραϊκός.

basketa.gr