Κατηγορίες
SUPER LEAGUE 2 IN THE SPOTLIGHT

Κολιτσιδάκης: “Ελπίζω με τα Χανιά να είμαστε καλύτεροι” (Vid)

Στενοχωρημένος ο προπονητής της Δόξας Δράμας Θανάσης Κολιτσιδάκης από την ήττα από τον Διαγορά.

Θεωρεί πάντως ότι η ομάδα του πρέπει ακόμα να δουλέψει πολύ γιατί είναι ανέτοιμη.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Έλληνας τεχνικός: 

«Νομίζω ότι το παιχνίδι κρίθηκε στα πολύ εύκολα γκολ που δεχόμαστε. Δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι και δεχθήκαμε ένα εύκολο γκολ από αυτά που δεν πρέπει να δεχόμαστε. Μετά κάναμε την προσπάθεια μας. Δεν μπορώ να πω ότι είχαμε μεγάλες ευκαιρίες. Αλλά δεν κινδυνέψαμε κιόλας.  Ξεκινήσαμε το δεύτερο ημίχρονο, κάναμε τις αλλαγές μας και εκεί που λέγαμε ότι πάμε να ισοφαρίσουμε δεχθήκαμε το δεύτερο γκολ , ένα εξίσου εύκολο γκολ. Έπεσε η ψυχολογία μας, βέβαια έγινε ένα πέναλτι που δεν μας δόθηκε. Είχαμε μια – δυο καλές ευκαιρίες όπου μπορούσαμε να μπούμε στο παιχνίδι. Δεν τα καταφέραμε και όπως ξέρετε αν δεν βάλεις γκολ δεν μπορείς να πετύχεις τίποτε.

Σίγουρα δεν είμαστε ευχαριστημένοι, εγώ και οι παίκτες μου. Αυτό όμως δεν έχουμε χρόνο να το σκεφτούμε. Παίζουμε κάθε τρεις μέρες ένα παιχνίδι. Ελπίζω στο επόμενο να είμαστε καλύτεροι.

Σίγουρα με προβληματίζουμε τα αβίαστα λάθη. Το να παλεύεις και να τρως τόσο εύκολα γκολ, αυτό σου ρίχνει την ψυχολογία.

Δεν  είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας. Έχουμε δύο ήττες δεχθήκαμε πέντε γκολ, δεν έχουμε την απόδοση που θέλουμε και σίγουρα θέλουμε πολύ βελτίωση και πολύ δουλειά.

Αυτό που σίγουρα πρέπει να αλλάξει είναι η ψυχολογία της ομάδας και πρέπει να δουλέψουμε πολύ πάνω εκεί και σίγουρα θα αλλάξουν κάποια πρόσωπα για να βελτιωθεί η ομάδα. Ήρθαν κάποιες μεταγραφές που πιστεύω ότι θα μας βοηθήσουν ενώ προσπαθούμε να πάρουμε έναν παίκτη ακόμη για να γίνουμε καλύτεροι.

Είναι πολύ άσχημο που δεν ξεκινούν οι άλλες κατηγορίες. Το ποδόσφαιρο πρέπει να παίζεται σε όλες τις κατηγορίες όπως γίνεται σε όλο τον κόσμο.  Ελπίζω να το δουν καλύτερα και να ξεκινήσει.

Δεν είχαμε πολλές ευκαιρίες γιατί ενώ φτάνουμε καλά έξω από την περιοχή δεν έχουμε την ηρεμία να κάνουμε καλά την τελική πάσα και το τελικό σουτ. Νομίζω ότι είναι θέμα διαχείρισης του άγχους που έχουν τα παιδιά . Είμαστε μια νέα ομάδα, μια ομάδα που δημιουργήθηκε από το μηδέν χωρίς φιλικό τους τελευταίους τρεις μήνες. Ωστόσο και εγώ περίμενα μια καλύτερη εικόνα της ομάδας. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο πέρα από υπομονή, να δουλεύουμε και να γινόμαστε καλύτεροι».