Κατηγορίες
SUPER LEAGUE 2

«Κολοσσός η εταιρία που εξέφρασε ενδιαφέρον για τη Δόξα»

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Τάσος Καραγιαννίδης.

Ο μέχρι πρότινος πρόεδρος της Δόξας Δράμας μίλησε για την κατάσταση στους «μαυραετούς» και το ενδιαφέρον του ομίλου εταιριών με έδρα τον Πειραιά. 

Μεταξύ άλλων, ο Τάσος Καραγιαννίδης:

Για την κατάσταση στη Δόξα Δράμας: «Κανένας δεν έμπλεξε με άλλους. Αναλάβαμε στις 24 Δεκεμβρίου όταν η Δόξα δεν είχε διοικητικό συμβούλιο. Στόχος ήταν να μείνει η ομάδα στην κατηγορία, πήραμε προσωρινή αδειοδότηση και κρατήσαμε την ομάδα. Είχε λήξει η θητεία στις 30 Μαΐου, παρατάθηκε λόγω του λοκντάουν. Μετά τις 2 συνελεύσεις ήρθε η πρόταση του κ Στράντζαλη, η μοναδική που ήρθε. Είχαμε συζητήσεις με σοβαρή επενδυτική εταιρία από Πειραιά. Σήμερα θα δώσουν την οριστική τους απάντηση. Δεσμεύτηκε ο κ. Στράντζαλης ότι αν είναι θετική, μπαίνουμε σε διαδικασία μεταβίβασης των μετοχών. Είναι σοβαρή εταιρία, ένας όμιλος εταιριών του κ. Αργουδέλη, ένας κολοσσός για ηλεκτρονικούς εξοπλισμούς καραβιών, έχει 14 εταιρίες. Το ποια θα ασχοληθεί με τη Δόξα είναι θέμα των επενδυτών. Στο όνομα της εταιρίας ήταν εδώ ο οικονομικός διευθυντής του ομίλου, παρουσιάστηκαν όλα τα έγραφα στην ΠΑΕ Δόξα, ανταλλάξαμε απόψεις και σήμερα θα δώσουν την οριστική τους απάντηση, θετική ή αρνητική».

Γιατί ενδιαφέρεται μια εταιρία από τον Πειραιά για τη Δόξα Δράμας:«Γιατί μια ιστορική ομάδα δεν μπορεί να βρίσκεται σε ένα κενό. Κι εμείς όταν αναλάβαμε, στόχος ήταν να μην έρθουν τα έσχατα, δηλαδή η πτώση της ομάδας στα τοπικά. Οι άνθρωποι αυτοί είδαν ότι η Δόξα είναι ένα μεγάλο brand name που μπορούν να το στηρίξουν. Ο κάθε επενδυτής προσβλέπει και σε οφέλη. Η Δόξα έχει ιδιόκτητο γήπεδο. Είναι προνόμιο λίγων ομάδων. Αν κάποιοι άνθρωποι ενδιαφέρονται σοβαρά θα μιλήσουν και με εμάς και τον ερασιτέχνη. Όσον αφορά τους Κρητικούς, από την ημέρα που ανέλαβα ήταν παρελθόν ο κ. Πετράκης. Οι άνθρωποι μας πιέσανε. Αν είναι θετική η απάντησή τους, η διοίκηση του κ. Στράντζαλη δεσμεύτηκε στο σώμα των μετόχων ότι θα γίνει η μεταβίβαση. Αν δεν γίνει και παρακάτω βρεθεί άλλος υποψήφιος επενδυτής, τότε θα μιλήσει μαζί του».

metrosport.gr