Κατηγορίες
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ IN THE SPOTLIGHT

Κόλτζος: “Ήταν σίγουρο ότι τις πρώτες αγωνιστικές θα αντιμετωπίζαμε προβλήματα”

Ρεαλιστής ο προπονητής του Πλατανιά, Γιώργος Κόλτζος.

Ο κόουτς του Πλατανιά πάντως δεν έδειξε να πτοείται, παρά την ήττα 6-0 της ομάδας του από τον Αλμυρό.

Ένα αποτέλεσμα με βαρύ σκορ. Είχαμε πει ότι το ξεκίνημα μας θα είναι τέτοιο, που δεν θα μας επιτρέπει να κάνουμε πολλά όνειρα. Μας ενδιαφέρει να φτιάξουμε μια πολύ καλή, νεανική ομάδα όπου σίγουρα τις πρώτες αγωνιστικές θ’ αντιμετωπίσει κάποια προβλήματα. Τις πρώτες αγωνιστικές μπορεί να έρθουν κάποιες ήττες, αλλά το ευοίωνο είναι ότι το μέλλον θ’ ανήκει σε αυτή την ομάδα”, επεσήμανε ο προπονητής του Πλατανιά Γιώργος Κόλτζος που πρόσθεσε:

Οι πρώτες αγωνιστικές για εμάς επειδή δεν μπορέσαμε να κάνουμε κάποια φιλικά θα είναι δύσκολες. Υπάρχει πάντως πάρα πολύς χρόνος και πολλές αγωνιστικές, το σίγουρο είναι ότι αυτή η ομάδα παιχνίδι με παιχνίδι θα γίνεται ολοένα και καλύτερη”.

Ο κόουτς του Πλατανιά αφού τόνισε ότι ο διαιτητής κάλλιστα θα μπορούσε να διακόψει το ματς λόγω των εξαιρετικά κακών καιρικών συνθηκών, κατέληξε:

“Ακολουθεί παιχνίδι με τη Νεάπολη. Σήμερα είδαμε κάποια πράγματα όσον αφορά την ομάδα μας, ξέρουμε ξεκάθαρα πλέον τους ρόλους και πώς πρέπει να αντιμετωπίζουμε παιχνίδι με παιχνίδι από εδώ και πέρα και το μόνο που χρειαζόμαστε είναι δουλειά”.