Κατηγορίες
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ Υγρός στίβος

Κολυμβητήριο Χανίων: Έπεσε η στάθμη του νερού στην 50άρα πισίνα! – Διορθώθηκε το πρόβλημα

Αντίκρισαν έκπληκτοι τη στάθμη του νερού να έχει πέσει κάτω από το επιτρεπτό όριο

Απογοητευτική ήταν η εικόνα που παρουσίαζε χθες το κολυμβητήριο Χανίων. Όπως αναφέρει ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων, Ρούσσος Πιτσουλάκης στο Flashnews.gr, γονείς αντίκρισαν έκπληκτοι τη στάθμη της πισίνας να βρίσκεται κατά πολύ πιο κάτω από το επιτρεπτό όριο για την ασφαλή κολύμβηση και προπόνηση των αθλητών (περίπου 50 – 60 πόντους χαμηλότερα από το όριο).

Μάλιστα όπως επισημαίνει δεν υπήρχε καμία ενημέρωση για την κατάσταση προς τους γονείς και τους αθλητές, τονίζοντας ότι η ανέχεια και η καλοσύνη έχουν όρια και ότι πρέπει οι υπεύθυνοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους, σχολιάζοντας μάλιστα το γεγονός ότι η απάντηση του ΕΑΚ το βράδυ ήρθε με μεγάλη καθυστέρηση.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΕΑΚ, η πτώση της στάθμης του νερού τη Δευτέρα στην 50αρα πισίνα του κολυμβητηρίου που έχασε μεγάλη ποσότητα νερού, οφειλόταν σε τεχνική βλάβη η οποία αποκαταστάθηκε με αποτέλεσμα να αναπληρωθεί το νερό και η πισίνα να είναι έτοιμη για χρήση σήμερα. Η ανακοίνωση του ΕΑΚ καταλήγει ζητώντας συγγνώμη από το κοινό και τα σωματεία για την αναστάτωση.

H ανάρτηση του Αντώνη Τσαπατάκη