Κατηγορίες
Basket Corner IN THE SPOTLIGHT

Κόνιαρης: “Να με βοηθήσει ο Ιωνικός να βρω τα πατήματά μου”

Συνέντευξη του Χανιώτη γκαρντ που πήγε δανεικός στον Ιωνικό.

Ο Αντώνης Κόνιαρης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Τζάμπολ» της ΕΡΤ και μίλησε για την ολιγοήμερη παρουσία του στην Ισπανία, τον Ολυμπιακό αλλά και τον Ιωνικό όπου αγωνίζεται δανεικός.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Έλληνας γκαρντ:

Τον δανεισμό του στον Ιωνικό: «Μπορεί στην Ομπραντόιρο να μην έκατσα τόσο πολύ αλλά πιστεύω πως ο Ιωνικός αυτή τη στιγμή μου δίνει μια τεράστια ευκαιρία και έτσι ακριβώς το βλέπω. Να βοηθήσω την ομάδα αλλά να με βοηθήσει κιόλας να βρω τα πατήματά μου».

Τον Ολυμπιακό και την παρουσία του στην Ομπραντόιρο: «Είχαμε γεμάτο ρόστερ στον Ολυμπιακό, έπρεπε κι εγώ να βρω μια ομάδα που θα με βοηθήσει και θα την βοηθήσω. Η ισπανική είναι μια πολύ διαφορετική λίγκα, παίζεται πολύ γρήγορο μπάσκετ. Προσωπικά, με βοήθησε να δω κάτι πέρα από αυτά που έχω μάθει στην Ελλάδα».

Τους πρώην συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό: «Και ο Κώστας (Σλούκας), και τα άλλα παιδιά είναι από τους καλύτερους παίκτες της EuroLeague. Έχουν εμπειρίες που αν πάρεις 2-3 πράγματα από τον καθένα μπορούν να σε βοηθήσουν. Το να κερδίσεις τον σεβασμό των συμπαικτών σου, σε όποια ομάδα και αν είσαι, είτε στον Ολυμπιακό, είτε στον Ιωνικό, είναι το πιο σημαντικό».

Τη φετινή σεζόν: «Ο κορωνοϊός δυστυχώς μας έχει επηρεάσει όλους. Αυτό που λέγαμε από την αρχή είναι το ποια ομάδα θα αντέξει σε αυτή την κατάσταση».

Basket247.gr