Κατηγορίες
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ IN THE SPOTLIGHT ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Koντά σε συμφωνία με την Cosmote έξι ΠΑΕ – Πώς μοιράζονται οι ομάδες

Κοντά σε συμφωνία με την Cosmote είναι οι έξι “άστεγες” ΠΑΕ της Super League 1, Aστέρας, Παναιτωλικός, Βόλος, Λαμία, Απόλλων και Ιωνικός.

Τα παζάρια με το συνδρομητικό κανάλι συνεχίζονται και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι ομάδες είναι κοντά σε συμφωνία που θα τους αποφέρει από 1,5 εκατομμύριο ευρώ συν μπόνους ανάλογα με τη θέση που θα καταλάβουν στη βαθμολογία.

Η Cosmote, που για πρώτη φορά ασχολήθηκε με την απόκτηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων των ΠΑΕ της Super League 1, φέρεται να έχει ήδη συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό, την ΑΕΚ και τον ΟΦΗ. Στον αντίποδα η NOVA, που εδώ και πολλά χρόνια είχε σχεδόν μονοπωλιακή σχέση με τη SL1 ή είχε την πλειοψηφία των ομάδων όταν στο παιχνίδι υπήρχε και η ΕΡΤ, φαίνεται ότι για πρώτη φορά θα έχει στη δύναμη της τις λιγότερες ομάδες.Αυτή τη στιγμή έχει τέσσερις από τις 14 με μεγάλο όνομα τον Ολυμπιακό. Επίσης έχει τον Άρη, τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Ατρόμητο.

Ερωτηματικό για το που θα καταλήξει αποτελεί ο ΠΑΟΚ ο οποίος βλέποντας ότι Παναθηναϊκός και ΑΕΚ πήγαν στην Cosmote με υψηλότερα συμβόλαια από αυτά που είχαν πέρυσι στη NOVA, φέρεται να διαπραγματεύται με στόχο το υψηλότερο δυνατό συμβόλαιο.

soccerplus.gr