Κατηγορίες
SUPER LEAGUE 2

Κούγιας: Η απάντηση για το αν πουλάει την ΑΕΛ

Η ΑΕΛ απογοητεύει και διαρκώς πληθαίνουν οι φήμες πως ο Αλέξης Κούγιας μπορεί να αποχωρήσει. Κατά καιρούς και ο ίδιος αφήνει διάφορες σπόντες επ’ αυτού.

Τη Δευτέρα (20/12) ο γνωστός ποινικολόγος θέλησε να τοποθετηθεί με αφορμή μία ανακοίνωση. Το πιο σημαντικό ήταν το φινάλε των λεγομένων του. Ο Αλέξης Κούγιας ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να χαρίσει τις μετοχές του, αλλά είναι διατεθειμένος να πουλήσει.

Αναλυτικά:

«Διάβασα μία ανακοίνωση ενός συνδέσμου, που είμαι βέβαιος ότι δεν υπάρχει, αφού στην Κατερίνη είδα ακριβώς τα ίδια πρόσωπα που άλλοτε αυτοονομάζονται Homles, άλλοτε αυτοονομάζονται Gate 1 και τελευταία φαίνεται επειδή οι προηγούμενες ονομασίες δεν ήταν πιασάρικες εμφανίστηκαν με το ιστορικό όνομα των Monsters, με τους οποίους όπως μου λένε οι οπαδοί της Λάρισας που συναντάω καθημερινά στους δρόμους δεν έχουν καμία σχέση, αφού οι αληθινοί Monsters όπως και οι παλαιότεροι «Ιερολοχίτες» το μόνο για το οποίο ενδιαφέρονταν ήταν το πώς θα πάνε την Κυριακή στο γήπεδο για να ενισχύσουν την ΑΕΛ και ποτέ δεν έκαναν κακό στην ΑΕΛ, ούτε ποτέ έγιναν υποχείρια ψευτογιατρών που δεν έχουν περάσει ούτε έξω από την Ιατρική, αλλά το μόνο επάγγελμα τους είναι μόνο η ΑΕΛ, ούτε λαμογιών επιχειρηματιών που φέσωσαν το ελληνικό δημόσιο και τις ελληνικές τράπεζες με χρέη 130.000.000€, την ΑΕΛ με χρέη 19.000.000€ στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα και τώρα εκμεταλλευόμενοι το πάθος για τον τζόγο οικογενειαρχών της Λάρισας έχουν στήσει μικρά casino τα λεγόμενα PLAY και αφήνουν μικρά παιδιά, παππούδες και γιαγιάδες χωρίς ψωμί χριστουγεννιάτικα και επειδή το AEL FC ARENA έχει γίνει κοτέτσι για τα περιστέρια και τις καρακάξες, νομίζουν ότι εγώ πιπιλάω το δάκτυλο και με 100 παιδάκια με κουκούλες να βρίζουν την νεκρή μάνα μου θα τους χαρίσω την ΑΕΛ και θα φύγω, για να αρχίσουν τα μεροκάματα των μπογιατζήδων, των δικηγόρων, των ταπετσιέρηδων και των καφεπωλείων του Αμπελώνα με χρήματα από τα δάνεια.

Πέσατε πάλι στην παγίδα μου και μόλις σας ζήτησα να εμφανιστείτε χωρίς κουκούλες και να συζητήσετε αν είσαστε οι αληθινοί Monsters με τον κ. Χριστακόπουλο και το πώς θα μπείτε δωρεάν στο γήπεδο αποκαλυφθήκατε ποιοι είσαστε πραγματικά και ποιοι κρύβονται από πίσω σας και σας γράφουν τις ανακοινώσεις που ανεβαίνουν στα δύο site της Λάρισας που οι ιδιοκτήτες τους χαρτζιλικώνονται για να πετύχει ο στόχος και να επιστρέψει το αρχιλαμόγιο στην Λάρισα.

Όχι μόνο δεν πρόκειται να εξαφανιστώ, ειδικά τώρα που η ομάδα είναι στην Super League 2 και δεν έχει καθόλου έσοδα, αλλά τώρα ως τίμιος άνθρωπος και με ότι σημαίνει το ονοματεπώνυμο Αλέξης Κούγιας στην ελληνική δικαιοσύνη και στην ελληνική κοινωνία θα σας εξαφανίσω από το περιβάλλον της ΑΕΛ, όπως έχω κάνει τώρα ήδη 7 χρόνια, που την έχετε διαχρονικά καταστρέψει από την εποχή ακόμη της οικογένειας Καντώνια που κάτι αλήτες και ανεπάγγελτοι σαν και εσάς και τους υποκινητές σας τους είχατε διώξει και θα μείνω στην ΑΕΛ όσο εγώ γουστάρω και αντέχει η τσέπη μου και δεν θα την αφήσω με 19.000.000€ χρέη όπως την άφησε το αφεντικό σας που σας είχε για τα θελήματα και να του χαρίζεται δωρεάν το AEL FC ARENA για να παίζει η Βαλανίδα και όποιος συνεχίσει τους εκβιασμούς και τις συκοφαντικές δυσφημίσεις εναντίον μου θα τον κλείσω φυλακή.

Τα υπόλοιπα για το μέλλον της ΑΕΛ στην συνέντευξη μου και μην νομίζετε ότι δεν μπορώ να διαβάσω τα άρθρα κάποιων «δημοσιογράφων» του κατοστάρικου και να τα συνδυάσω με την ανακοίνωση των ψευτοmonsters, αφού είναι γραμμένα από το ίδιο πρόσωπο.

Μάλλον δεν έχετε καταλάβει μετά από 7 χρόνια ποιος έχει αγοράσει τις μετοχές της ΑΕΛ και συγχέεται τις προσωπικότητες κάποιων λαμογιών προηγουμένων ιδιοκτητών που έφτιαξαν πρόσκαιρα χρήματα με απάτες εις βάρος του Ελληνικού λαού και της υγείας των παιδιών μας, με την δικη μου προσωπικότητα που σπούδασα σε ελληνικό πανεπιστήμιο, αρίστευσα, μοιράζοντας την εφημερίδα Ναυτεμπορική από τα ξημερώματα και κυριαρχώ στο λειτούργημα μου επί 47 χρόνια, έχοντας το ποδόσφαιρο για χόμπι και όχι ως επάγγελμα για να ζω μην πατώντας καν στο γήπεδο και μη γνωρίζοντας αν η μπάλα είναι στρογγυλή ή τετράγωνη.

Τις μετοχές μου δεν πρόκειται ποτέ να τις χαρίσω σε κανένα, γιατί τα χρήματα που τις αγόρασα είναι δουλεμένα μέχρι το τελευταίο ευρώ και θα τις πουλήσω μόνο σε έναν αξιόπιστο, τίμιο επιχειρηματία με ονοματεπώνυμο, φορολογική δήλωση και διεύθυνση εργασίας και κατοικίας».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.