Κατηγορίες
Υποδομές IN THE SPOTLIGHT

“Κουκλί” το Στάδιο Ελευθερίας! Στο Ηράκλειο… (Pics)

Ο νέος χλοοτάπητας του Σταδίου Ελευθερίας έχει κλέψει τις εντυπώσεις.

To Στάδιο Ελευθερίας στο Ηράκλειο, μετά το πανέμορφο ταρτάν του, “ντύθηκε” πλέον και με έναν εξαιρετικής ποιότητας, χλοοτάπητα.

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση της Διοικούσας Επιτροπής του ΕΑΚ Ηρακλείου:

“Όσες φορές και να τον δει κανείς….ποτέ δεν είναι αρκετό!!!!! Το ομορφότερο Στάδιο της χώρας αξίζει ένα αντάξιο χλοοτάπητα. Το δεσμευτήκαμε και το κάναμε πράξη”.

Το Στάδιο Ελευθερίας πραγματικό “αχούρι” πριν…

Σχόλιο: Εμείς που μεγαλώσαμε με την άποψη ότι το Εθνικό Στάδιο Χανίων, κάποτε (πριν 30 χρόνια), ήταν το ομορφότερο περιφερειακό στάδιο (το Στάδιο που φιλοξενούσε και φιλοξενεί το σπουδαίο μίτινγκ “Βενιζέλεια”), σίγουρα μας πιάνει μια μελαγχολία. Όχι γιατί το Στάδιο Ελευθερίας ομορφαίνει (και συγχαρητήρια στη διοικούσα επιτροπή και στον πρόεδρο Λευτέρη Ζερβό), αλλά γιατί το Εθνικό Στάδιο Χανίων δεν “ακολουθεί” τις εξελίξεις και δεν παραδειγματίζεται… Τι συμβαίνει τελικά; Χωρίς να καταλογίζουμε ευθύνες, απλώς κρίνοντας τις εξελίξεις (και αντιλαμβανόμενοι φυσικά κάποια “δεδομένα”), θα θέλαμε έναν εκσυγχρονισμό στο Εθνικό Στάδιο Χανίων, γιατί του αξίζει μεν, αλλά πιθανόν να αδυνατεί να συμβεί δε… Ανάλογη περίπτωση και το Κολυμβητήριο της Νέας Χώρας, ωστόσο ας περιμένουμε γιατί προ ολίγων εβδομάδων υπήρξαν δεσμεύσεις.”…

Βασίλης Φουντουλάκης – mirrorsports.gr

info@mirrorsports.gr