Κατηγορίες
Τοπικό

Κουμπές: Έξι “δυνατές” μεταγραφές!

Η ανακοίνωση του Κουμπέ.

Στο τελείωμα της μεταγραφικής περιόδου ο ΑΟ ΚΟΥΜΠΕΣ έκανε το μεγάλο «μπαμ» ανακοινώνοντας 6 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα προσδώσουν στην ομάδα νέο αέρα για τον μεγάλο στόχο της παραμονής στην κατηγορία. Πιο συγκεκριμένα, ανακοινώνονται οι κάτωθι ποδοσφαιριστές:

1) PATA SEVASTIAN από Α.Ο. ΙΩΝΙΑ 2000 2) ΓΑΒΑΛΑΣ ΙΑΚΩΒΟΣ από Α.Ο. ΙΩΝΙΑ 2000 3) ΠΕΡΔΙΚΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ από Α.Σ. ΓΑΛΑΤΑΣ 4) ΚΑΛΑΪΤΖΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ από ΑΠΣ ΔΟΞΑ ΠΑΧΙΑΝΩΝ 5) ΒΑΡΙΚΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ από Α.Ο. ΧΑΛΗΣ ΒΑΡΥΠΕΤΡΟΥ 6) ΚΑΡΑΤΖΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ από Α.Ο. ΠΛΑΤΑΝΙΑ

Σύσσωμο το ΔΣ του ΑΟ ΚΟΥΜΠΕ καλωσορίζει τα νέα μέλη της ομάδας ευχόμενο η παραμονή τους στην ομάδα να συνδυαστεί και με την παραμονή στην κατηγορία. Επιπλέον, τα παιδιά που έμειναν στην ομάδα μας, αξίζουν ιδιαίτερων συγχαρητηρίων, καθώς δίνουν έναν αγώνα «καρδιάς» για τη φανέλα μας, τιμώντας την σε κάθε παιχνίδι. Τέλος, από τον ΑΟ ΚΟΥΜΠΕ αποχώρησαν οι Μανώλης Τσουρής που πηγαίνει στο ΑΠΣ ΡΟΔΟΠΟΥ και Αντώνης Σαρτζετάκης που πηγαίνει στον ΑΟ ΡΟΥΣΤΙΚΩΝ Η ΦΛΟΓΑ και Μάριος Καρπουζάς που πηγαίνει στην Ένωση ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΙΝΙΑ ΑΟ. Τους ευχαριστούμε θερμά για τη συνεργασία και ευχόμαστε το νέο τους βήμα να είναι άκρως επιτυχημένο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *