Κατηγορίες
Τοπικό Απόλλων Αγ. Ιωάννη

Κουτεντάκης: “Καλοδουλεμένη ομάδα ο Απόλλων Αγ. Ιωάννη”

Για το παιχνίδι απέναντι στον Απόλλωνα Αγίου Ιωάννη (Κυριακή, 17.00) μίλησε ο τεχνικός του Τυμπακίου Μιχάλης Κουτεντάκης.

Ο προπονητής του ΑΟΤ, στις δηλώσεις του πριν το παιχνίδι, τόνισε μεταξύ άλλων πως αντιμετωπίζουν μία ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους, δηλαδή την άνοδο στη Γ Εθνική, ενώ πρόσθεσε πως οι πρωταθλητές Χανίων, είναι καλοδουλεμένη ομάδα με πλάνο στο παιχνίδι της.

Αρχικά, μιλώντας για το παιχνίδι, τόνισε χαρακτηριστικά«παίζουμε με μία καλή ομάδα που έχει ίδιους στόχος με εμάς, καλοδουλεμένη ομάδα με πλάνο στο παιχνίδι της, η αποστολή μας είναι δύσκολη. Στόχος και των δύο η άνοδος.

Ελπίζω να γίνει ένα καλό και ήσυχο παιχνίδι, ο καλύτερος ας κερδίσει. Αυτός που θα κερδίσει θα πάρει αβαντάζ… ανόδου. Περιμένουμε τη στήριξη του κόσμου μας και στο τέλος να τους προσφέρουμε χαρά με ένα θετικό αποτέλεσμα».

Ακολούθως, αναφέρθηκε και στη συνέχεια, όπου σε λίγες μόνο ημέρες ακολουθεί το παιχνίδι με την Ελλάς Ποντίων, στην Αθήνα, για το οποίο τόνισε: «εμείς παίζουμε στη συνέχεια με την Ελλάς Ποντίων στην Αθήνα, δύσκολο παιχνίδι και εκεί είναι δύσκολη η αποστολή μας. Θα πρέπει να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα για να διεκδικήσουμε τον στόχο που έχουμε θέσει σε συνάρτηση με το αυριανό αποτέλεσμα».

grandsport.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.