Κατηγορίες
Τοπικό

“Κρας τεστ” τίτλου σε Γαλατά και Αγ. Αποστόλους

Πολλά τα ενδιαφέροντα ματς της εμβόλιμης 25ης αγωνιστικής της Α ΕΠΣ Χανίων.

Σίγουρα οι δύο μονομάχοι του τίτλου έχουν δύσκολα ματς (σήμερα στις 17.00) και μένει να διαπιστωθεί αν κάποιος από τους δύο θα στραβοπατήσει.

Φαινομενικά πιο δύσκολο έργο έχει στον Γαλατά η ΑΕ Κυδωνίας που φιλοξενείται από τον 6ο της βαθμολογίας Ιδομενέα. Ο Ιδομενέας είναι μια άκρως ανταγωνιστική ομάδα που κάλλιστα μπορεί να κάνει τη ζημιά. Κυνηγά επίσης την 5η θέση. Από την άλλη το συγκρότημα του Γιώργου Ριτζάκη διαθέτει την απαιτούμενη σοβαρότητα για να πάρει το ματς, μένει να δούμε όμως αν αντέχει την πίεση, αφού είναι πρώτη στην ισοβαθμία με τον Απόλλωνα.

Ο Απόλλωνας από την άλλη παίζει εκτός με μια επίσης πολύ ποιοτική και φορμαρισμένη, τελευταία, ομάδα όπως ο Παγχανιακός/ΑΟΔΑ. Η νίκη είναι ζητούμενο για την ομάδα του Αντώνη Συροκάκη που θα έχει στραμμένο το βλέμμα της και στον Γαλατά. Ο Παγχανιακός/ΑΟΔΑ κυνηγά νίκες από την άλλη και θέλει να τερματίσει όσο γίνεται ψηλότερα.

Ακόμα βέβαια και αν αλλάξει σήμερα ή δεν αλλάξει η κατάσταση στην κορυφή, τίποτα δεν θα έχει κριθεί αφού θα απομένουν 5 αγωνιστικές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *