Κατηγορίες
Τοπικό IN THE SPOTLIGHT SUPER LEAGUE 2

Σελινιωτάκης: “Δέλεαρ” και για ομάδες του τοπικού Χανίων, αλλά…

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που και ποιότητα διαθέτει και τεράστια εμπειρία!

Ο Αλέξης Σελινωτάκης κυκλοφορεί “ελεύθερος” και θα ‘λεγε κανείς ότι η πρώτη ομάδα που θα επιδίωκε να τον επανεντάξει στο δυναμικό της θα ήταν τα Χανιά που παίζουν στην Σούπερ Λιγκ 2.

Στα Χανιά υπάρχει όμως στασιμότητα και αβεβαιότητα…. Δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα συμμετάσχουν στο προσεχές πρωτάθλημα.

Ο “Σέλι” στα 33 του και όντας σε πολύ καλή κατάσταση, αν δεν προκύψει κάτι πολύ δελεαστικό από ομάδα της Σούπερ Λιγκ 2 δεν αποκλείεται να τον δούμε ακόμα και σε ομάδα του τοπικού Χανίων. Είναι εφικτό; Πιθανόν ναι… Αν υπάρχουν φυσικά οι κατάλληλες προϋποθέσεις. Πάντως, κάποιες “βολιδοσκοπήσεις” μαθαίνουμε ότι έχουν γίνει.

Δύσκολη περίπτωση βέβαια αλλά τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί. Να σημειωθεί ωστόσο, ότι ο ίδιος εξετάζει προτάσεις από ομάδες της Σούπερ Λιγκ 2. Στα 33 του δεν έχει “κλείσει” την πόρτα στη δεύτερη τη τάξει, κατηγορία, ωστόσο με την αβεβαιότητα που υπάρχει εκεί, τίποτα δεν είναι δεδομένο.

Ποια ομάδα του τοπικού Χανίων όμως, θα μπορούσε να τον αποκτήσει; Μένει να το δούμε, αν φυσικά υπάρξει τέτοια “κατεύθυνση” και από τον ίδιο, τελικά…

mirrorsports.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *