Απίστευτο θρίλερ στον Γαλατά με τον Ιδομενέα να παίρνει την πρόκριση στα πέναλτι απέναντι στην Παλαιόχωρα.
Ήταν και η διακοπή λόγω της αδιαθεσίας της βοηθού που επεξέτεινε τη διάρκεια του αγώνα. Το ματς έληξε 2-2 σε κανονική διάρκεια και παράταση (Χανταράι 2 γκολ για τους γηπεδούχους, Λιτσαρδάκης και Καστρινάκης σκόραραν για τους φιλοξενούμενους) και τους γηπεδούχους να παίρνουν τη νίκη στα πέναλτι με 5-4, μολονότι η Παλαιόχωρα έχασε το δικό της “match ball” για να πάρει το ματς.
Στα Καθιανά, ο Πανακρωτηριακός ήταν ο θριαμβευτής με 4-1 επί της Ιωνίας δείχνοντας τις διαθέσεις του για φέτος. Κοπανάκης, Παπαθανασίου, Χαϊδεμενάκης και Καλλέργης σκόραραν για τους γηπεδούχους και ο Λεβεντέλλης για την Ιωνία.
Δυνατό προφίλ και για την Άμιλλα που νίκησε με το ευρύ 4-1 τη Δόξα (ομάδα Β ΕΠΣΧ). Δύο γκολ ο Νικάκης και από ένα οι Κτιστάκης και Πατρικάκης για την Άμιλλα, ενώ η Δόξα σκόραρε με τον Ντομοτσίδη.














