Κατηγορίες
Basket Corner

Κύπελλο Eλλάδας: Οδηγίες για την προσέλευση φιλάθλων στον μεγάλο τελικό

Το πρώτο Final Four Κυπέλλου Ανδρών μετά από 18 χρόνια ολοκληρώνεται την Κυριακή με τη διεξαγωγή του μεγάλου τελικού ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό (17:00).

Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 14:30 και το κοινό παρακαλείται να προσέλθει εγκαίρως, για να μην δημιουργηθεί συνωστισμός λόγω των απαραίτητων πολλαπλών ελέγχων.

Κατά την προσέλευση των θεατών θα γίνονται αυστηροί έλεγχοι εισιτηρίων, ταυτοπροσωπίας, πιστοποιητικών εμβολιασμού ή νόσησης, καθώς και σωματικοί έλεγχοι, τόσο στους εξωτερικούς χώρους, όσο και πριν την είσοδό τους στο γήπεδο. Σε περίπτωση που κάποιος φίλαθλος δεν φέρει έγκυρο πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης δεν θα του επιτρέπεται η είσοδος στην εγκατάσταση. Η βεβαίωση αρνητικού αποτελέσματος εργαστηριακού ελέγχου rapid test, PCR ή αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test) στους ενήλικες δε θα γίνεται αποδεκτή.

Αναφορικά με την είσοδο των ανηλίκων φιλάθλων, που δεν είναι πλήρως εμβολιασμένοι, για όσους ανήκουν στην ηλικιακή ομάδα 13-17 ετών, η είσοδος θα επιτρέπεται ΜΟΝΟ με τη βεβαίωση αρνητικού ελέγχου με PCR τεστ εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή rapid test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα. Για τους 12 ετών και κάτω, που δεν είναι πλήρως εμβολιασμένοι, επιτρέπεται να εισέρχονται και με αρνητικό self-test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

Όλοι οι θεατές κατά την παραμονή τους στο γήπεδο πρέπει υποχρεωτικά να φορούν προστατευτική μάσκα και να τηρούν αποστάσεις τουλάχιστον ενάμιση μέτρου.

Ο χώρος του γηπέδου θα βιντεοσκοπείται από κλειστό κύκλωμα ασφάλειας εσωτερικά και περιμετρικά από drone.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.