Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Κυπριακή Ομοσπονδία: «Απαντήσαμε θετικά στο αίτημα της ΕΠΟ, η αστυνομία θα πρέπει να δώσει τη συγκατάθεσή της»

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό πως απάντησε θετικά στο αίτημα της ΕΠΟ για τη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας στην Κύπρο, ωστόσο πρέπει να δώσει τη συγκατάθεση της η αστυνομία.

Η ΚΟΠ εξέδωσε ανακοίνωση για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και ενημέρωσε πως απάντησε καταρχήν θετικά στο αίτημα της ΕΠΟ. Ωστόσο, ξεκαθάρισε πως η κυπριακή αστυνομία θα πρέπει να δώσει τη δική της συγκατάθεση, ώστε να διεξαχθεί ο αγώνας.

Τη Μεγάλη Δευτέρα (10/3) θα πραγματοποιηθεί η κρίσιμη συζήτηση της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου με τις αρχές. Μάλιστα, η ενημέρωση στην ενημέρωσή της τονίζει πως κλήθηκε να παραστεί και εκπρόσωπος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΟΠ:

«Η ΚΟΠ παρέλαβε σήμερα επιστολή από την ΕΠΟ με την οποία υποβάλει αίτημα για διεξαγωγή στην Κύπρο του τελικού Κυπέλλου της Ελλάδος.

Η ΚΟΠ απάντησε καταρχήν θετικά στο αίτημα, σημειώνοντας ότι για να υπάρξει τελική απόφαση για διεξαγωγή του αγώνα, θα πρέπει να δώσει τη συγκατάθεσή της η Κυπριακή Αστυνομία, η οποία και θα φέρει την ευθύνη της αστυνόμευσης.

Προς αυτή την κατεύθυνση, η Κυπριακή Ομοσπονδία κάλεσε όπως εκπρόσωπος της ΕΠΟ παραστεί στις συσκέψεις που θα πραγματοποιηθούν για συζήτηση των μέτρων και προϋποθέσεων που θα θέσει η Αστυνομία για τελική έγκριση της διεξαγωγής του αγώνα».

ΕΡΤ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *