Κατηγορίες
SUPER LEAGUE 2 FOOTBALL LEAGUE

Λεουτσάκος: “Εντυπωσιάστηκαν οι λοιμωξιολόγοι”!

Άρεσε το πρωτόκολλο που παρουσίασε η Σούπερ Λιγκ 2 στους λοιμωξιολόγους.

Μιλώντας στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Ξάνθης, ο κ. Λεουτσάκος αναφέρθηκε στα θετικά μηνύματα που εισέπραξε από την τηλεδιάσκεψη με τους λοιμωξιολόγους, οι οποίοι όπως είπε εντυπωσιάστηκαν από το πρωτόκολλο που τους παρουσιάστηκε. Όπως τόνισε μάλιστα μπορεί να μην δόθηκε κάποιο χρονοδιάγραμμα και οι αποφάσεις ακόμα να αναμένονται, αλλά είναι αισιόδοξος για την έναρξη του πρωταθλήματος μέσα στον Δεκέμβρη, με το Σαββατοκύριακο 19-20 να είναι πιο πιθανό.

Όπως σημείωσε «το πιο σημαντικό είναι να αρχίσουν οι ομάδες άμεσα προπονήσεις, αυτό είναι το ζητούμενο όλων», ενώ μίλησε και για το ενδεχόμενο να υπάρξουν αγώνες Κυπέλλου πριν τα ματς του πρωταθλήματος χαρακτηρίζοντας το μάλιστα ως ιδανικό σενάριο, ενώ τόνισε για ακόμη μια φορά την προσπάθεια που γίνεται για τα τηλεοπτικά αλλά και το γεγονός πως η δεύτερη κατηγορία αντιμετωπίζεται ως “φτωχός συγγενής” του επαγγελματικού ποδοσφαίρου στην Ελλάδα.

Σχόλιο “ms”: Με δεδομένο ότι όλοι μιλούν για 3-4 εβδομάδες προπονήσεων πριν την έναρξη των πρωταθλημάτων και ενώ είμαστε ακόμα στις 5 Δεκεμβρίου και δεν έχουμε καμία τέτοια απόφαση (πιθανώς και μέχρι τις 14/12), πώς βγαίνει η αισιοδοξία του προέδρου της Λίγκας ότι θα παιχτεί μπάλα στις 19-20 Δεκεμβρίου;

mirrorsports.gr