Κατηγορίες
SUPER LEAGUE 2

Λεουτσάκος: “Περίπου 3.000 οικογένειες βρίσκονται σε δεινή οικονομική θέση”

Στον ραδιοφωνικό σταθμό του «ΣΚΑΙ» μίλησε ο πρόεδρος της SL2-FL Λεωνίδας Λεουτσάκος, για Σούπερ Λιγκ 2 και Φούτμπολ Λιγκ

Ο πρόεδρος της SL2-FL Λεωνίδας Λεουτσάκος ήταν ξεκάθαρος αναφορικά με τη δήλωση του λοιμωξιολόγου, κ. Σύψα καθώς είπε: «Στην συγκεκριμένη περίπτωση μιλάμε για μία ομάδα 30 λοιμωξιολόγων οι οποίοι μεταξύ τους δεν είναι κάθε μέρα σε επικοινωνία και δεν μπορούν να ξέρουν όλοι τι ακριβώς έχουμε κάνει εμείς και πόσα αιτήματα έχουμε στείλει για να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα».

Από κει και πέρα, αναφέρθηκε ότι περίπου 3.000 οικογένειες (ποδοσφαιριστές, προπονητές, φροντιστές, γυμναστές κ.ο.κ) βρίσκονται σε δεινή οικονομική θέση εδώ και πολύ καιρό από την στιγμή που δεν έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα τόσο της Super League 2 και της Football League.

Τονίζοντας τα εξής: «Δεν μπορούμε να καταλάβουμε πως γίνεται να μην κολλάει ο ιός στη Super League 1 και να συμβαίνει το ανάποδο στη Super League 2! Τηρούμε όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και είμαστε πανέτοιμοι περιμένοντας το «πράσινο φως» για να ξεκινήσουμε, μιας και έχουμε κάνουμε συγκεκριμένες συναντήσεις τόσο με την ΕΠΟ, τον ΠΣΑΠ, αλλά και τη Super League 1, για να δώσουμε στοχευμένες προτάσεις με σκοπό την έναρξη των δύο πρωταθλημάτων».

Κλείνοντας ο κ. Λεουτσάκος είπε: «Στην Αγγλία που έχουν περισσότερα κρούσματα, αλλά και θανάτους, έχουν γίνει κινήσεις για να υπάρχουν 4.000 φίλαθλοι σε κάθε ματς, ενώ έχουν ξεκινήσει όλες οι κατηγορίες τους! Συμπάσχουμε με την κατάσταση που βιώνει η χώρα μας, αλλά θα πρέπει να καταλάβουν ότι πρέπει να ξεκινήσουμε!