Κατηγορίες
ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ IN THE SPOTLIGHT

“Λευκή” ισοπαλία στα Περιβόλια – “Πέταξαν” άλλοι δύο βαθμοί

Τα Χανιά δεν τα κατάφεραν σε έναν ακόμα σημαντικό αγώνα στην Σούπερ Λιγκ 2.

Απέναντι στην ανταγωνίστρια Παναχαϊκή έφεραν 0-0 στα Περιβόλια, πληρώνοντας για ακόμα μια φορά την επιθετική τους “δυστοκία” που σε πολλές περιπτώσεις “φωνάζει”.

Η αλήθεια είναι ότι χάθηκαν ευκαιρίες όπως οι δύο που έχασε ο Κάσσος στο 30′ και στο 50′ και ακόμα μία σε φάση διαρκείας το 77′ στην περιοχή της Παναχαϊκής, με Βασιλόγιαννη και Δημητριάδη.

Μεγάλη ευκαιρία είχε και η Παναχαϊκή στο 32′, αλλά το δοκάρι σταμάτησε το σουτ του Πάνου.

Σε δύο περιπτώσεις στο β’ ημίχρονο τα Χανιά ζήτησαν πέναλτι σε χέρι αμυντικών της Παναχαϊκής, αλλά ο διαιτητής συνέχισε το παιχνίδι.

Το “τρένο” δεν έχει χαθεί, τη στιγμή που όλες οι ομάδες έχουν απώλειες, ωστόσο όταν χάνονται ευκαιρίες να μειωθεί η διαφορά από την κορυφή, αυτό σίγουρα πρέπει να δώσει τροφή για σκέψη.

ΠΑΕ Χανιά (Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Ρέντζας, Ανδρέου, Γρομητσάρης, Ουνγιαλίδης (64′ Σωτηράκος), Κάρλος (46′ Πλέγας), Δημητριάδης, Σουντουρά (46′ Μπραμπίγια), Βασιλόγιαννης, Κάσσος, Διαμαντόπουλος (67′ Διαμαντόπουλος).

Παναχαϊκή (Παπαδόπουλος): Κολοβούρης, Αποστολόπουλος, Τσερούτι (60′ Μασούρας), Λαρέα, Ανάκογλου, Πατάπης, Γιούσης, Πάνος, Αραβίδης, Μουστακόπουλος (73′ Μπρους), Μπάτροβιτς.

Διαιτητής: Κατοίκος (Αθηνών)
Βοηθοί: Φίλος (Βοιωτίας), Γαρεφαλάκης (Ηρακλείου)