Κατηγορίες
ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ

“Λευκή ισοπαλία” στα Περιβόλια σε μέτριο παιχνίδι

Είναι γνωστή η ρήση, “αν δεν μπορείς να κερδίσεις ένα παιχνίδι, τουλάχιστον προσπάθησε να μην το χάσεις”.

Κάπως έτσι εξελίχθηκε η αναμέτρηση των Χανίων με τον Λεβαδειακό στα Περιβόλια, με τελικό αποτέλεσμα το 0-0, που ειδικά τα Χανιά δεν αφήνει ιδιαίτερα ικανοποιημένα. Τη στιγμή δηλαδή που ήθελε με μία νίκη να κάνουν τη δική τους αντεπίθεση στο πρωτάθλημα, μετά και το “διπλό” στη Δράμα.

Ένα ματς μέτριο, με λιγοστές φάσεις και με τα Χανιά να έχουν πρωτοβουλία κινήσεων και τη σημαντικότερη φάση τους στο 21ο λεπτό όταν, από σέντρα του Καμαρά και σουτ στην κίνηση του Βασιλόγιαννη ο Τσάπρας έδιωξε προ του Διαμαντόπουλου, στη γραμμή

Στην επανάληψη τα Χανιά ζήτησαν πέναλτι όταν στο 66′ σε μια φάση στην περιοχή του Λεβαδειακού, ο Νίλι φάνηκε να κόβει με το χέρι τον Βρεττό.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία του Λεβαδειακού ήταν στο 77′ όταν από σέντρα του Μαρίνου, στην προβολή του Μυτίδη είχαμε σπουδαία επέμβαση του Κουτζαβασίλη.

Για ακόμα ένα ματς τα Χανιά έδειξαν να προβληματίζουν επιθετικά, σε ένα ματς γενικά “κλειστό” που από την αρχή μέχρι το τέλος του ξεκινούσε, όπως φάνηκε, από την ισοπαλία.

ΠΑΕ Χανιά (Ν. Παπαδόπουλος): Κουτζαβασίλης, Νίκολιτς (73′ Ρέντζας), Ανδρέου, Γρομητσάρης, Καμαρά, Πλέγας, Παναγιωτούδης (84′ Δημητριάδης), Βασιλόγιαννης, Μπραμπίγια (65′ Βρεττός), Μασένα, Διαμαντόπουλος (65′ Καρτσαμπάς).

Λεβαδειακός (Ρ. Σανίνο): Στογιάνοβιτς, Μύγας, Παναγιώτου (88′ Δημόπουλος), Τσάπρας, Καραχάλιος, Νίκας, Μεχία, Πολέτο (79′ Συμελίδης), Μαρίνος (88′ Κονέ), Μπιανκόνι (63′ Νίλι), Μυτίδης (79′ Τζιώρας).

Διαιτητής: Αγγελάκης (Μακεδονίας)
Βοηθοί: Σάββας (Σερρών), Βεργέτης (Αργολίδας)
Κίτρινες: Μπιανκόνι