Κατηγορίες
ΠΙΣΩ ΑΠ'ΤΟΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ

Λίγο σεβασμός σε ανθρώπους που προσπαθούν να κάνουν τη δουλειά τους στα γήπεδα του τοπικού Χανίων…

Το είδαμε και αυτό χτες και απλά να τονίσουμε εξαρχής, ότι πρόκειται για δυσάρεστη εξαίρεση και όχι “κανόνα”.

Παρατηρητής αγώνα σε ματς του τοπικού Χανίων έψεξε συνεργάτη του mirrorsports.gr που προσπαθούσε να κάνει τη δουλειά του, βγάζοντας φωτογραφίες του ματς γιατί τα χρώματα που φορούσε ήταν σκούρα και μπερδευόταν με τους παίκτες! Λες και ο φωτογράφος έπαιζε μπάλα στον αγωνιστικό χώρο (!), την ίδια στιγμή που υπήρχαν και άλλοι άνθρωποι, εντός αγωνιστικού χώρου, με σκούρα ενδυμασία.

Αλλά ας το παραβλέψουμε αυτό και ας υποθέσουμε ότι είχε δίκιο (μόνο για να συνεχιστεί η κουβέντα)…

Το “υφάκι” και η διαταγή του παρατηρητή …”έλα δεν τελείωσες ακόμα, ακόμα εδώ είσαι;” λες και μιλάει σε κάποιον δικό του ή συγγενή του ή οποιονδήποτε ή θεωρεί ότι εκείνος είναι κατώτερός του, παραπέμπουν σε παλαιότερες εποχές, οι οποίες μάλλον για κάποιους δεν έχουν φύγει ποτέ!

Η ηλικία βέβαια του συγκεκριμένου παρατηρητή εν μέρει δικαιολογεί τα παραπάνω και, εν πάση περιπτώσει, από σεβασμό σε αυτή την ηλικία, δεν θα επεκταθούμε περαιτέρω.

Εμείς απλά συστήνουμε στην ΕΠΣΧ (επαναλαμβάνουμε το συμβάν αποτελεί εξαίρεση) να προτρέψει αυτούς τους “ποδοσφαιρανθρώπους” να σέβονται τη δουλειά κάποιων ανθρώπων που κάνουν τη δουλειά τους για το μεροκάματο (όπως όλοι μας) και δεν έχουν, σε καμία περίπτωση, ενοχλήσει κανέναν.

mirrorsports.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *