Κατηγορίες
Βουλευτικές Εκλογές 2023

Λίτσα Κουρουπάκη: Στηρίζει το γυναικείο ποδόσφαιρο

Η υποψήφια βουλευτής Χανίων με το ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ Λίτσα Κουρουπάκη παρακολούθησε το Χάλης-Στίλβη για τη Γ’ Εθνική γυναικών στο ποδόσφαιρο.

Σε μια κίνηση υψηλού συμβολισμού για την στήριξη του γυναικείου ποδοσφαίρου η υπ. Βουλευτής Ν. Χανίων Λίτσα Κουρουπάκη έδωσε το παρόν στον αγώνα Γ’ εθνικής γυναικών μεταξύ των ομάδων «Χάλης Βαρυπέτρου» και «Στίλβη».

Πριν των αγώνα συναντήθηκε  με στελέχη από το Δ.Σ. και των 2 ομάδων και συζήτησε  διεξοδικά μαζί τους τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Παρά την προσπάθεια που καταβάλουν, μακριά από τους προβολείς της δημοσιότητας, οι γυναικείες ομάδες της Γ’ Εθνικής δεν τυγχάνουν της ανάλογης προσοχής της Πολιτείας. 

Η  ΓΓΑ αντιμετωπίζει τις γυναικείες ομάδες ποδοσφαίρου των εθνικών κατηγοριών ως  τοπικές ομάδες. 

Ενώ καλούνται να ταξιδεύουν από πόλη σε πόλη με δυσβάστακτα έξοδα μεταφοράς και υπερδιπλάσια έξοδα διαιτησίας η επιχορήγηση τους είναι η ίδια με τις τοπικές κατηγορίες. 

Η κ. Κουρουπάκη τόνισε στους εκπροσώπους των ομάδων ότι είναι επιτακτική ανάγκη να στηριχθεί το αίτημα για εξορθολογισμό του τρόπου χρηματοδότησης των ομάδων του γυναικείου ποδοσφαίρου ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες τους και θα ενθαρρύνει την περαιτέρω ανάπτυξή του. Δεσμεύτηκε για την αμέριστη συμπαράσταση της, λαμβάνοντας μάλιστα υπόψη  ότι τα Χανιά έχουν  αναβαθμισμένη  εκπροσώπηση διαθέτοντας μια  στην Β’ Εθνική και τρεις στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Για την ιστορία το ματς έληξε 2-2.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *