Κατηγορίες
Υπόλοιπα αθλήματα ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Lockdown και τι θα γίνει με τα πρωταθλήματα που είναι σε εξέλιξη

Το lockdown που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός για την Αττική, αρχικά προκάλεσε ανησυχία στο χώρο του αθλητισμού και δη στα πρωταθλήματα που είναι σε εξέλιξη.

Πριν από 11 μήνες περίπου (αρχές Μαρτίου) είχε ανακοινωθεί το πρώτο καθολικό lockdown που επηρέασε άμεσα και το χώρο του αθλητισμού όπου διεκόπησαν τα πάντα, ωστόσο η ανακοίνωση του πρωθυπουργού για εφαρμογή ανάλογου lockdown στην περιοχή της Αττικής φαίνεται ότι δε θα έχει τις ίδιες συνέπειες.

Υπενθυμίζουμε ότι σε εξέλιξη βρίσκονται τα πρωταθλήματα της Super League 1 (από τον Σεπτέμβριο), της Super League 2 (από τα μέσα Ιανουαρίου), της Basket League (από τον Οκτώβριο) της Volleyleague (ξεκίνησε Οκτώβριο, διεκόπη για ένα δίμηνο και επανεκκίνησε στα μέσα του προηγούμενου μήνα) και της Α1 βόλεϊ γυναικών (ξεκίνησε Οκτώβριο, διεκόπη για ένα δίμηνο και επανεκκίνησε το περασμένο Σαββατοκύριακο).

Μέχρι την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές σε καμία από τις διοργανώτριες αρχές δεν είχε προκύψει κάποια ένδειξη ότι επίκειται αναστολή των δραστηριοτήτων τους, κι αυτό είναι το λογικό καθώς όλα τα παραπάνω πρωταθλήματα διεξάγονται κάτω από αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα με τα μέλη όλων των ομάδων να υποβάλλονται σε συνεχόμενους ελέγχους.

Πηγή: Protothema.gr