Κατηγορίες
Υγρός στίβος

Μαχαίρας: “Θέλουμε δουλειά”

Ο Ηλίας Μαχαίρας τόνισε ότι η ομάδα του όπως έδειξε στο παιχνίδι κόντρα στον Πανιώνιο έχει δυνατότητες, τις οποίες θ’ αναδείξει στην πορεία του χρόνου διότι χρειάζεται δουλειά.

Αναλυτικότερα οι δηλώσεις από τον τεχνικό του Ναυτικού Ομίλου Χανίων ΑΝΕΚ LINES είναι οι εξής: «Φάνηκε ότι είμαστε ανέτοιμοι. Θα κρατήσουμε τα καλά στοιχεία όπου δείχνουμε ότι έχουμε δυνατότητες, απλώς χρειαζόμαστε δουλειά. Η επίθεση μας πήγε αρκετά καλά, η άμυνα μας όμως ήταν κάτω του μετρίου… Αυτό όμως είναι κάτι το οποίο βελτιώνεται. Εχουμε κάνει πολύ λίγες ημέρες προπόνηση, νομίζω ότι κάθε παιχνίδι θα είμαστε καλύτεροι και με τον τρόπο που διεξάγεται το πρωτάθλημα δε μετρά καμία νίκη, ούτε ήττα γιατί στο τέλος θα κριθούν όλα. Πιστεύω ότι εύκολα ή δύσκολα θα καταφέρουμε να μείνουμε στην κατηγορία».

Από την άλλη, ο προπονητής του Πανιωνίου, Κώστας Δήμου, αναγνώρισε πως η ομάδα του αγωνιζόταν σε μια παραδοσιακή έδρα κόντρα σ’ ένα δυνατό αντίπαλο. Ο τεχνικός του Πανιωνίου είπε τα εξής: «Το παιχνίδι της πρεμιέρας κρύβει πάντα πολύ άγχος και για τις δύο ομάδες κι αυτό είναι ένα στοιχείο. Το δεύτερο είναι πως ήρθαμε να παίξουμε με μια ομάδα που είναι παραδοσιακή, με δυνατή έδρα και πάντα μέσα στα Χανιά εμφανίζεται πολύ δυνατή. Είχαμε ως στόχο να πάρουμε τις τρεις βαθμούς και τα καταφέραμε. Σίγουρα στην πορεία του πρωταθλήματος πρέπει να βελτιωθούμε, οι ομάδες δεν είναι ακόμα έτοιμες, είμαστε ακόμα στην αρχή, νομίζω ότι κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών όλες οι ομάδες θα εμφανιστούν βελτιωμένες και θα έχουμε ένα καλό πρωτάθλημα».