Κατηγορίες
Χανιώτικη Επικαιρότητα

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή η Χανιώτισσα φοιτήτρια – Τι λέει η οικογένεια για τον οδηγό που την εγκατέλειψε

Δηλώσεις από τον δικηγόρο της οικογένειας της 21χρονης.

Μάχη για να κρατήσουν στη ζωή την 21χρονη που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στη Θεσσαλονίκη συνεχίζουν να δίνουν οι γιατροί, καθώς μετά τις χειρουργικές επεμβάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, παραμένει διασωληνωμένη και οι γιατροί περιμένουν να δουν πώς θα ανταποκριθεί ο οργανισμός της. 

Την ίδια ώρα ο οδηγός που την παρέσυρε και την εγκατέλειψε κρατείται στην αστυνομία και ζητάει να δει και να μιλήσει από κοντά με τους γονείς της. Σε βάρος του έχει ασκηθεί κακουργηματική δίωξη, ενώ για κακούργημα διώκεται και η 19χρονη συνεπιβάτιδά του, που συνελήφθη στα όρια του αυτοφώρου.

Ο δικηγόρος της οικογένειας της 21χρονης, κ. Νίκος Ρουσσόπουλος, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του 26χρονου οδηγού σχετικά με την επιθυμία του να δει από κοντά τους γονείς της κοπέλας, έκανε λόγο για προσχηματικές δηλώσεις, προκειμένου ο κατηγορούμενος να επιδείξει ένα καλύτερο πρόσωπο απέναντι στη Δικαιοσύνη.

Ειδικότερα, ο κ. Ρουσσόπουλος, μιλώντας στο kathimerini.gr, ανέφερε πως «οι δηλώσεις του κατηγορούμενου οδηγού είναι κατασκευασμένες και προσχηματικές. Και αυτό γιατί ο εν λόγω άνθρωπος εγκατέλειψε το θύμα και έκανε κάθε δυνατή προσπάθεια να μην ταυτοποιηθεί και να αποφύγει τη σύλληψη». 

«Αυτή την ώρα η οικογένεια αγωνιά για την πορεία της υγείας της κοπέλας. Έχουμε εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη και πιστεύουμε πως όσα έχουν συμβεί θα φανούν» πρόσθεσε τέλος ο ίδιος. 

Η Κρήτη πρωτοπορεί στην ποιοτική ανάπτυξη και κατασκευή ιστοσελίδων και eShop. …στην καλύτερη τιμή της Ελλάδας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.