Κατηγορίες
Υποδομές IN THE SPOTLIGHT ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Μάλεμε… εικόνα εγκατάλειψης – Εκεί που “μεγαλούργησε” ο Πλατανιάς (Pics+Vid)

Εικόνες παρακμής. Αχτίδα ελπίδας η είδηση ότι θα κάνει προπονήσεις η ΠΑΕ Χανιά.

Ένα γήπεδο που στο πρόσφατο παρελθόν, ο Πλατανιάς έζησε μερικές από τις μεγαλύτερες στιγμές της ιστορίας του, το γήπεδο Μάλεμε, παρουσιάζει εικόνα παρακμής και εγκατάλειψης! Υπενθυμίζεται ότι εκεί ο Πλατανιάς πανηγύρισε τρεις ανόδους (έως και την Σούπερ Λιγκ), ενώ σαν ομάδα της Σούπερ Λιγκ το χρησιμοποιούσε (και ήταν) ένα σύγχρονο προπονητικό κέντρο!

Μπορεί ακόμα να μην έχει περάσει από πάνω του και σε μέγιστο βαθμό, η φθορά του χρόνου, αλλά εάν εξακολουθήσει αυτή η εγκατάλειψη, ο χρόνος θα είναι αδυσώπητος και απόλυτα επιθετικός!

Κάνοντας σήμερα μια βόλτα στο προπονητικό κέντρο του Μάλεμε νιώσαμε την απόλυτη παρακμή και εγκατάλειψη. Οι φθορές σε διάφορα σημεία του γηπέδου ήταν εμφανής, ωστόσο, δεν έχει φτάσει ακόμα, σε άσχημο βαθμό. Μην ξεχνάμε ότι μέχρι πρόσφατα, ο Πλατανιάς χρησιμοποιούσε το γήπεδο στη Γ΄Εθνική.

Σε ανάλογες περιπτώσεις πάντως, η εγκατάλειψη οδηγεί γρήγορα σε καταστροφικές συνέπειες, συνεπώς άμεσα θα πρέπει να ληφθούν αποφάσεις από τονν Δήμο Πλατανιά, για την περαιτέρω αξιοποίηση και ενεργοποίηση του προπονητικού αυτού κέντρου, το οποίο, υπενθυμίζεται ότι είχε παραχωρηθεί (τις καλές εποχές) στην ΠΑΕ Πλατανιάς.

ΒΙΝΤΕΟ: Μια βόλτα έξω από το γήπεδο

Προπονήσεις (για λίγο) τα Χανιά

Η είδηση ότι για λίγες εβδομάδες, η ΠΑΕ Χανιά θα το χρησιμοποιήσει για προπονήσεις ακούστηκε “θετικά” αφού το γήπεδο θα πάρει ζωή και θα δημιουργήσει κίνητρα μερικής συντήρησής του.

Αυτό όμως θα είναι μια προσωρινή εξέλιξη. Μετά τι γίνεται είναι το θέμα…

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από το προπονητικό κέντρο του Μάλεμε:

Βασίλης Φουντουλάκης – mirrorsports.gr