Κατηγορίες
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ IN THE SPOTLIGHT

“Μαλλιά κουβάρια” ο Κούγιας με Θωμαϊδη και Μπενέα στον τηλεοπτικό “αέρα”! (Vid)

Απίστευτα πράγματα στον τηλεοπτικό “αέρα” του OPEN με πρωταγωνιστή τον Αλέξη Κούγια.

Ένταση προκάλεσε στην εκπομπή «Δίκη στο ΟΡΕΝ» η τηλεφωνική παρουσία του Αλέξη Κούγια. Ο γνωστός νομικός εμφανίστηκε για να μιλήσει για το θέμα που προέκυψε με την ανάκληση των δελτίων των ποδοσφαιριστών της ΑΕΛ και τη μη διεξαγωγή της αναμέτρησης με τη Λαμία. 

Ο ισχυρός άνδρας των «βυσσινί» υποστήριξε ότι: «Ξέρετε ότι μόλις δίνουμε την επιταγή στην ΕΠΟ, μας δίνει αμέσως βεβαίωση μη οφειλής; Το γνωρίζετε; Εμείς το έχουμε στα χέρια μας. Αποπληρώθηκε από την ΠΑΕ ΑΕΛ το βράδυ της ημέρας της αναμέτρησης της Λαμίας – ΑΕΛ».

Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας επιτέθηκε στη Μαίρη Μπενέα ζητώντας να μάθει επίμονα το επάγγελμα που δηλώνει και αμφισβητώντας την εργασιακή της εμπειρία στο νομικό κομμάτι (!), κάτι που φυσικά αποκρούστηκε όπως έπρεπε από την ίδια, αλλά και από τον Κυριάκο Θωμαΐδη.

Έπειτα από την κόντρα που έλαβε χώρα στον τηλεοπτικό «αέρα» στη «Δίκη στο ΟΡΕΝ» μεταξύ του νομικού και ισχυρού άνδρα της ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια και της Μαίρης Μπενέα, η ίδια τοποθετήθηκε εκ νέου επί του θέματος μέσω του Mtropolis 95.5 και της εκπομπής «Στη Σέντρα».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5: 

«Είμαι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθήνας και θα απευθυνθώ στο πειθαρχικό όργανο και στη δικαιοσύνη καθώς υπάρχει συνέχεια με αγωγές και μηνύσεις. Είναι μία υπόθεση που έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό και ο κ. Κούγιας ξέρει τι έχει γίνει και θα τα πούμε εκεί που πρέπει και αρμόζει στην υπόθεση».