Κατηγορίες
Αυτοδιοίκηση

Μαν. Φουρνάράκης: “Να δώσουμε στην Κίσαμο τον πρωταγωνιστικό ρόλο που της αξίζει”

Ανακοίνωση υποψηφιότητας για δημοτικός σύμβουλος Κισάμου από τον Μανώλη Φουρναράκη που είναι υποψήφιος με την παράταξη του πρώην δημάρχου Κισάμου, Θοδωρή Σταθάκη.

Φίλοι συνδημότες και συνδημότισσες,

Με ιδιαίτερη τιμή και αίσθημα ευθύνης αποδέχτηκα την πρόσκληση του υποψήφιου δημάρχου με τον συνδυασμό «Μαζί για την Κίσαμο» Θεοδώρου Σταθάκη, να συμμετάσχω στις επικείμενες δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.

Πιστεύω ακράδαντα, ότι με εκείνον μπροστά και την αξιόλογη ομάδα μας, όλοι μαζί ενωμένοι, θα αξιοποιήσουμε τις δυνατότητες και τα πλεονεκτήματα του τόπου μας.

Θα διεκδικήσουμε και θα συγκρουστούμε εάν χρειαστεί, για να δώσουμε στο τόπο μας τον πρωταγωνιστικό ρόλο που του αξίζει, ώστε να βγει από την στασιμότητα των τελευταίων ετών, από τα πεπραγμένα της σημερινής Δημοτικής Αρχής.

Στην πορεία μου, τόσο στον επαγγελματικό τομέα, όσο και ότι αφορά στην ενασχόληση μου με τα κοινά, έχω αποδείξει ότι με εργατικότητα, ήθος και εντιμότητα επιτυγχάνω τους στόχους μου.

Αυτό προσπαθώ να μεταδώσω και στην οικογένειά μου.

Ζητώ λοιπόν την στήριξη και την εμπιστοσύνη σας, για να εκπροσωπήσω τους Κισαμίτες αποφασιστικά και αποτελεσματικά στον επόμενο σχηματισμό του Δημοτικού Συμβουλίου.

Σας ευχαριστώ,

Μανώλης Φουρναράκης
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος «Μαζί για την Κίσαμο»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *