Κατηγορίες
MAN OF THE WEEKEND

Man of the Weekend o Χρήστος Τραχανατζής και ο… Κρητικός Αστέρας που επιστρέφει

Εύλογη η επιλογή για “Man of the Weekend” αυτή την εβδομάδα.

Ο Κρητικός Αστέρας με την τόση ιστορία στα χανιώτικα πρωταθλήματα, κατέκτησε τον τίτλο της Γ’ ΕΠΣ Χανών και ανεβαίνει ένα “σκαλοπάτι” με στόχο να πάει ακόμα πιο ψηλά!

Η διάλυσή του αποδείχθηκε προσωρινή και η ομάδα του Βαμβακόπουλου επιστρέφει δυναμικά.

Βασικός συντελεστής o τεχνικός της ομάδας Χρήστος Τραχανατζής που μιλάει στο mirrorsports.gr για τη φετινή περίοδο, που μόνο εύκολη δεν ήταν για την ομάδα του αλλά και για την “επόμενη μέρα”.

Διαβάστε αναλυτικά:

Πόσο δύσκολη ήταν η φετινή πορεία προς τον τίτλο; Φάνηκε σε μας από έξω ότι φτάσατε άνετα στην κατάκτηση.

Πιστευω οτι ήταν ένα απο τα δυσκολότερα πρωταθληματα των τελευταίων ετών. Δεν ήταν άνετη κατάκτηση πραγμα που φαίνεται και από τις 17 συνεχόμενες νίκες που χρειάστηκαν για να φτάσουμε στη κατάκτηση του πρωταθληματος.

Ποιους θεωρείς τους σημαντικότερους αντιπάλους σας για να φτάσετε στον στόχο σας;

Aπ;o την έναρξη φάνηκε οτι υπήρξαν πολλο;i διεκδικητές. Οι Nέοι Μινώταυρου, τα Σφακιά, τα Περιβόλια και ο Ασπάλαθος του πρώτου γύρου ήταν οι ομάδες που ξεχώρισαν.

Τι συναισθήματα υπάρχουν που μια ιστορική ομάδα των Χανίων όπως ο Κρητικός Αστέρας, επιστρέφει δυναμικά;

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που επιστρέφουμε στο προσκήνιο με ένα πρωτάθλημα. Η ομάδα κάνει μια νέα αρχή βασιζόμενη σε παιδιά από την Ακαδημία μας, πράγμα που είναι και αν θες μια δικαίωση για τη σκληρή δουλειά που γίνεται όλα αυτά τα χρόνια στα τμήματα υποδομής. Θέλω σε αυτό το σημείο να δώσω συγχαρητήρια στους προπονητες της Ακαδημίας μας, τη Ζντραγκοβιτς Σουζάνα, τον Γιάννη Τσικουδάκη και τον Αγγελάκη Μαρίνο για τη δουλειά που κάνουν.

Μίλησέ μας λίγο για τα “ενδότερα” του συλλόγου. Για την οργάνωση και τον τρόπο λειτουργίας.

Έχουμε ενα νέο πρόεδρο το Ντάλλας Κωνσταντίνο, ο οποίος είναι άνθρωπος με μεράκι και αγάπη για την ομάδα. Από εκεί και πέρα είναι η γυναίκα του η Ιωάννα η οποία τρέχει αρκετά θέματα στην ομάδα και στην Ακαδημία μας το γενικό αρχηγό Τάσο Μπράτσο που έιναι παντα δίπλα μου, τον Μανώλη τον Παπαδογιάννη, ο οποίος είναι πάντα κοντά στην ομάδα και τέλος τον Πολιτιστικό Σύλλογο του Βαμβακοπουλου και τον προεδρο του, τον Καμπιανάκη Στυλιανό, ο οποίος μας στηρίζει από τη πρώτη μέρα

Ποια άλλα θετικά στοιχεία προκύπτουν από αυτή την άνοδο;

Σιγουρα, η χρησιμοποίηση παικτών της Ακαδημίας, 8 παιδιών του 2006 και του 2007 που θα αποτελέσουν τη βάση μας για τα επόμενα χρόνια. Επίσης, η επιστροφή του κόσμου της περιοχης όπου φαίνεται να αγκαλιάζει παλι την ομάδα.

Ποιος μπορεί να είναι ο στόχος για τη νέα χρονιά; Θα ενισχυθεί η ομάδα;

Το πλανο μας είναι να στηριχθούμε στον κορμό που ήδη έχουμε και με λίγες προσθηκες να κάνουμε ένα δυνατό συνολο. Εξάλλου οι πιο έμπειροι παικτες που ήδη υπάρχουν, είναι ανωτερης κατηγορίας.

Πολλοί λένε ότι πρέπει να καταργηθεί η Γ’ κατηγορία ή να γίνει με άλλους όρους. Συμφωνείς;

Όπως προείπαμε είδαμε μια δυνατή Γ κατηγορία, με πολλούς και ποιοτικούς ποδοσφαιριστες και καλούς προπονητές. Θα ήθελα να δω πιο μικρούς σε ηλικία παικτες να αγωνίζονται. Σε αυτό το σημείο, θα ήθελα να παρότρυνω τα νέα παιδια να ενισχύσουν τις ομάδες της περιοχής τους και του χωριού τους, καθώς είναι ένα πρωτάθλημα που προσφέρεται για τα πρωτά τους βήματα.μονο κέρδος θα εχουν.

Ποια η γνώμη σου για τα περιστατικά που είχαμε πρόσφατα στην κατηγορία με κορυφαίο εκείνο το 14-14;

Καλο είναι κάποια πράγματα να μη γίνονται. Αλλά ακόμα και στα καλυτερα σπίτια γίνονται λάθη. Δεν είμαστε δικαστές για να δικάσουμε κανέναν.

mirrorsports.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.