Πρώτη φορά επιλέγεται για “Man of the Weekend” ένας τερματοφύλακας, αλλά αυτό δικαιωματικά ανήκει στον Φάνη Μελισσινό.
Ο Χανιώτης γκολκίπερ έκανε ντεμπούτο με τον Χάλη και στο ματς με τον Πανακρωτηριακό στο Βαρύπετρο, ήταν εξαιρετικός, βοηθώντας την ομάδα του, με το 0-0 που πήρε να πάρει τον πρώτο βαθμό της στο πρωτάθλημα!
Ο ίδιος μιλά για την επιλογή του Χάλη (μετά τη Θύελλα Καλαθαινών, έχει παίξει επίσης σε Γρανίτη και Κεραμειά), για το πόσο ευχαριστιέται το ποδόσφαιρο και για το αν έχουν γίνει βήματα προόδου στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.
Διαβάστε τι είπε στο mirrorsports.gr ο Φάνης Μελισσινός:
Πώς σχολιάζεις το γεγονός ότι στην πρώτη σου εμφάνιση με την ομάδα τοου Χάλη ήσουν ο κορυφαίος, ώστε η ομάδα σου να πάρει τον πρώτο της βαθμό στο πρωτάθλημα;
O Χαλης έχει κάνει βήματα εμπρός μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσία από τον Παντελή Μαυρεδακη , ήδη η ομάδα έχει δείξει ένα καλύτερο πρόσωπο, πιο συγκεκριμένα στον προηγούμενο αγώνα ( ενάντια στο Γρανίτη) σκοραρε το πρώτο της γκολ , τώρα πήρε τον πρώτο της βαθμό. Είμαι πολύ χαρούμενος που το ντεμπούτο μου συνδυάστηκε και ήρθε ο πρώτος βαθμός , ήταν ξεκαθαρα αποτέλεσμα ομαδικής προσπάθειας. Η ομάδα αγωνίστηκε με μπόλικο πάθος, ήμασταν συγκεκριμένοι και παίξαμε όπως μας ζήτησε ο προπονητής, έτσι ήρθε το πρώτο θετικό αποτέλεσμα τη δεύτερη αγωνιστική του δεύτερου γύρου.
Ποιο ήταν το κριτήριο να επιλέξεις να αγωνιστείς στον Χάλη με την έννοια ότι είναι μια ομάδα που όπως φαίνεται δύσκολα θα γλυτώσει τον υποβιβασμό;
Aρκετοί μπορεί να απόρησαν που άφησα μια ομάδα με καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή για τον ουραγό του πρωταθλήματος αλλά ήθελα να βρίσκομαι σε μια ομάδα που να περνάω καλά και να μπορώ να της προσφέρω από την πλευρά μου ότι καλύτερο μπορώ. Σε αυτό έπαιξε βασικό ρόλο ο προπονητής Παντελής Μαυρεδακης που είχα συνεργασία στο παρελθόν αλλά και ο γυμναστής τερματοφυλακων Σταμάτης Καστρίνακης. Γνώμονας στο να επιλέξω μια ομάδα είναι το καλό κλίμα και η οργάνωση
Τι πιστεύεις ότι έφταιξε που η ομάδα αυτή έμεινε πίσω;
Καθε ομαδα εχει τις επιτυχίες και τις αποτυχιες της. Ενδεχομένως στην περίπτωση του Χαλη να μην ήταν η τύχη με το μέρος της ομάδας, μπορεί κάποιες επιλογές που έγιναν το καλοκαίρι να μην απέδωσαν. Ωστόσο, όλα αυτα ανήκουν στο παρελθόν, τώρα κοιτάμε μπροστά, ευελπιστώντας η ομάδα να δείξει ένα καλύτερο πρόσωπο και να πετύχει τους στόχους της.

Ποιος ο προσωπικός σου φετινός στόχος; Να ευχαριστηθείς το ποδόσφαιρο;
Σαφώς στον ερασιτεχνικό αθλητισμό πρωταρχικό ρόλο παίζει να ευχαριστιεσαι αυτό που κάνεις, να περνάς δηλαδή καλά, να υπάρχει καλό κλίμα εντός κ εκτός γηπέδου και να δημιουργηθει ένα καλό παρεακι. Βέβαια εάν το παραπάνω συνδιαστεί και με καλά αποτελέσματα εντός γηπέδου, θα είναι εξαιρετικό.
Τι βλέπεις να γίνεται στη μάχη της παραμονής;
Αμείωτο θα παραμείνει το ενδιαφέρον για τη μάχη της παραμονής μέχρι την τελευταία αγωνιστική, θα αποφύγω να κάνω προγνωστικά.
Πώς βλέπεις τη δική σου ενασχόληση με το ποδόσφαιρο στο μέλλον;
Θα ήθελα να είμαι υγιής και να παίζω για ακόμα 5-6 χρόνια μπάλα , δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου σε άλλο πόστο.

Επειδή παίζεις αρκετά χρόνια σε ερασιτεχνικό επίπεδο, βλέπεις να έχουν γίνει βήματα προόδου σε σχέση με παλαιότερα;
Η αλήθεια είναι πως κάποια σωμάτια προσπαθούν για το καλύτερο και πρέπει να αποτελούν πρότυπα και για τα υπόλοιπα ώστε να εξελιχθεί το άθλημα. Επί παραδειγματι όλα και περισσότερα σωμάτια δίνουν έμφαση στα τμήματα υποδομης , στην σωστή οργάνωση και στελέχωση με κατάλληλους ανθρώπους ώστε τα παιδιά από μικρή ηλικία να ασχολούνται με το ποδόσφαιρο και να θέτουν τις βασεις για να είναι έτοιμα για την πρακτική κονιστρα. Επιπλέον έχει παρατηρηθεί πως τα τελευταία χρόνια τα σωμάτια εκτός από προπόνητη επιλέγουν να συνεργάζονται με γυμναστές, με προπονητές τερματοφυλακων και είναι κάτι που με χαροποιεί πολύ.