Κατηγορίες
MAN OF THE WEEKEND

“Man of the Weekend” ο Γιάννης Δρακάκης! Τα 7 γκολ και η επαφή με τα δίχτυα (Vid)

Ο Γιάννης Δρακάκης “εγκαινιάζει” τη νέα στήλη του mirrorsports.gr, “Man of the Weekend”!

Μια στήλη που θα δίνει “βήμα” στα πρόσωπα που πρωταγωνιστούν, τα Σαββατοκύριακά μας, στα γήπεδα!

Ο άνθρωπος που μας κάνει “ποδαρικό” δεν είναι άλλος από τον Χανιώτη επιθετικό του Απόλλωνα Αγ. Ιωάννη, Γιάννη Δρακάκη.

Ο Δρακάκης έστρεψε τα βλέμματα όλης της ποδοσφαιρικής Ελλάδας, αφού πέτυχε 7 (!) γκολ σε ένα ματς, στο 8-1 του Απόλλωνα επί της Θύελλας Καλάθαινων. Μπορεί να πρόκειται για τοπικό πρωτάθλημα, αλλά, όπως και να το κάνουμε, δεν είναι καθόλου εύκολο να πετυχαίνεις 7 γκολ σε ένα ματς!

Ο Δρακάκης με τον Πανακρωτηριακό

Ο Δρακάκης είναι γνωστός “δεινός σκόρερ” έχοντας, φυσικά, παίξει και σε υψηλότερο επίπεδο, σε Εθνικές κατηγορίες, με διάφορες ομάδες εντός αλλά και εκτός Χανίων.

O Δρακάκης με την Παλαιόχωρα

Πλέον, στα 30 του χρόνια ελπίζει να κατακτήσει τον τίτλο με τον Απόλλωνα και γιατί όχι, να πάρει την άνοδο στη Γ’ Εθνική μέσω μπαράζ.

Διαβάστε αλλά και δείτε τι είπε στο mirrorsports.gr και στον Βασίλη Φουντουλάκη:

Γιατί πήρε την απόφαση να παίξει στο τοπικό: Καθόλου δύσκολη απόφαση. Πρώτα είναι η οικογένεια μου, μετά η δουλειά μου και τέλος το ποδόσφαιρο που είναι η ζωή μου. Η επιλογή ήταν εύκολη γιατί πήγα στον Απόλλωνα που έχει παίκτες μεγαλύτερης κατηγορίας. Δεν λείπει τίποτα εκεί, σε σχέση με ομάδες της Γ’ Εθνικής. Σε όλα τα ματς πάντως μπαίνω με νοοτροπία να βγάλω τον καλύτερο εαυτό μου, δεν υποτιμώ κανέναν αντίπαλο.

Για τη μάχη του φετινού τίτλου: Στην αρχή πάντα βγαίνουν προβλέψεις. Όλα κρίνονται στο γήπεδο. Είναι καλό για μένα και την ομάδα μου να έχουμε 1-2 ανταγωνιστές. Νομίζω θα κριθεί στα μεταξύ μας παιχνίδια και αν η διαφορά είναι μικρή.

Δείτε σε βίντεο τι είπε για τα 7 γκολ που πέτυχε στην πρεμιέρα της Α’ ΕΠΣΧ!

Βρήκαμε τον Γιάννη Δρακάκη στον χώρο εργασίας του…

Για το αν ο Απόλλωνας έχει τη δυνατότητα να “χτυπήσει” άνοδο στα μπαράζ, αν παίξει σε αυτά: Θεωρώ ότι έχουμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Είμαστε πλήρεις σε όλες τις θέσεις, με παιδιά ανώτερων κατηγοριών. Νομίζω θα είμαστε μια πολύ δυνατή ομάδα, αν παίξουμε στα μπαράζ φυσικά. Πρώτα πρέπει να πάρουμε τον τίτλο.

Για το επίπεδο του τοπικού Χανίων: Από πέρυσι έχει πέσει το επίπεδο και στη Γ’ Εθνική. Αιτία η διακοπές λόγω κορωνοϊού. Ειδικά τα παιδιά που παίζουν τοπικό έμειναν στάσιμοι για πολύ καιρό, πολύ περισσότερο από εμάς που παίζαμε στη Γ’ Εθνική.

Για το επίπεδο των νεότερων Χανιωτών ποδοσφαιριστών: Δυστυχώς έχει μπει πολύ η τεχνολογία στη ζωή μας. Βλέπω παιδιά που ασχολούνται πολύ με τον υπολογιστή και τα κινητά και τον αθλητισμό τον παραμερίζουν. Δεν είναι φυσικά η πλειοψηφία έτσι, αλλά σε μεγαλύτερο βαθμό από τα δικά μου χρόνια που ήμασταν συνέχεια με μια μπάλα. Ελπίζω να αλλάξει αυτό στην πορεία. Τα παιδιά να στρέφονται στονν αθλητισμό γιατί είναι υγεία.

mirrorsports.gr – info@mirrorsports.gr