Κατηγορίες
MAN OF THE WEEKEND

Man of the Weekend o Γιάννης Περδικάκης: “Μπορούσε ψηλότερα ο Μινώταυρος”

Έβαλε το “χρυσό γκολ” της ομάδας του απέναντι στους πρωταθλητές, δίνοντάς της τη μεγάλη νίκη επί του Απόλλωνα Αγίου Ιωάννη!

Ο Γιάννης Περδικάκης, ένα από τα πολύ σημαντικά ταλέντα του χανιώτικου ποδοσφαίρου αποτελεί “ποιότητα” για τα γήπεδα του τοπικού Χανίων συνεισφέροντας τα μέγιστα στην ομάδα του, τον Μινώταυρο.

Απολαμβάνει ακόμα το ποδόσφαιρο και μιλά για το φετινό πρωτάθλημα, αλλά και για τα ταλέντα που βγαίνουν στα Χανιά.

Επέλέγη, εύλογα, “Man of the Weekend” και δεν μας αρνήθηκε να απαντήσει σε μερικές ερωτήσεις:

Mια ακόμα σπουδαία νίκη επί ομάδας της κορυφής. Πώς νιώθεις που σκόραρες εσύ και πού πιστεύεις ότι κρίθηκε το ματς

Μια σπουδαία νίκη απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος που πέτυχα εγώ το γκολ αλλά πιο χαρούμενος που κερδίσαμε. Είχαμε διαβάσει καλά την αντίπαλη ομάδα γνωρίζοντας τους “παίκτες κλειδιά” και φτάνοντας όλα τα παιδιά σε υψηλή απόδοση πετύχαμε την νίκη.

Νίκες όπως επί του Απόλλωνα ή επί του Άρη Σούδας (έβαλες δύο γκολ) θεωρείς ότι συνολικά δείχνουν πως αδικείται η ομάδα; Θα έπρεπε να είναι πιο ψηλά στη βαθμολογία;

Φέτος η ομάδα χτίζεται. Αποτελείται από πολλά νεαρά και ταλαντούχα παιδιά και η βαθμολογική μας θέση θεωρώ ότι μας αδικεί. Έχουμε χάσει πολλούς βαθμούς απο υποδεέστερες ομάδες.

Εσύ πλέον, ως ενα από τα πολύ καλά ταλέντα του χανιώτικου ποδοσφαίρου, πλέον απολαμβάνεις το άθλημα;

Άμα δεν το απολάμβανα δεν θα έπαιζα.Το συναίσθημα όταν παίζεις έναν ποδοσφαιρικό αγώνα είναι και παραμένει μοναδικό.

Βλέπεις να αναδεικνύονται νέα ταλέντα στα Χανιά; Γίνεται καλή δουλειά;

Θεωρώ ότι έχουμε κάνει πολλά βήματα μπροστά αλλά σίγουρα πρέπει να προσπαθήσουμε πιο πολύ για να μπορέσουν τα νεαρά ταλαντούχα παιδιά να πετύχουν τα όνειρα τους.

Για τον τίτλο στο τοπικό, τι βλέπεις;

Ο τίτλος τώρα… Φαίνεται να ξεκαθαρίζει λίγο το τοπίο με τις τρεις πρώτες ομάδες να έχουν τον πρώτο λόγο . Θεωρώ ότι θα στεφθεί πρωταθλητής αυτός που θα έχει του λιγότερους τραυματισμούς διότι όλες οι ομάδες αποτελούνται από μικρά ρόστερ.

Λείπει μια ομάδα των Χανίων από τη Γ’ Εθνική; Έχεις παίξει και ξέρεις.

Ναι λείπει, αλλά δυστυχώς πλέον η Γ εθνική είναι μια κατηγορία που για να κρατηθεί μια ομάδα πρέπει να εχει αρκετά χρήματα για να ανταπεξέλθει.

mirrorsports.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *