Κατηγορίες
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ MAN OF THE WEEKEND

Man of the Weekend o Γιάννης Βαρουξάκης! Σκοράρει συνεχώς αλλά επιμένει στον στόχο της παραμονής

Ο Γιάννης Βαρουξάκης είναι ένας παίκτης που σίγουρα μπορεί να κάνει τη διαφορά εφόσον βρει το περιβάλλον που του αρμόζει.

Στον Ιδομενέα φαίνεται ότι έχει ταιριάξει η “χημεία” και από πέρυσι, αλλά ειδικά φέτος, κάνει “πράματα και θάματα” στην ομάδα! 13 γκολ ως τώρα στο πρωτάθλημα και φυσικά η ομάδα του στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Παρά την επιμονή μας εκείνος επιμένει ότι πρωταρχικός στόχος είναι η παραμονή.

Μιλά επίσης για τη συνύπαρξή του με τα αδέρφια του καθώς επίσης και για τις συνθήκες που υπάρχουν στον Ιδομενέα.

O Γιάννης Βαρουξάκης είναι (δικαίως θεωρούμε) ο Man of the Weekend της καθιερωμένης πλέον στήλης του mirrorsports.gr που έχετε αγκαλιάσει εδώ και μια τριετία.

Οδήγησες σε μια ακόμα σημαντική νίκη την ομάδα σου σε μια δύσκολη έδρα. Τι είναι αυτό που έχει αλλάξει φέτος ώστε η ομάδα να πηγαίνει παντού να κερδίζει;

Σίγουρα η ομάδα είναι πιο δυνατή από πέρυσι. Έκανε προσθήκες και δυνάμωσε αρκετά το ήδη υπάρχον ρόστερ.

Η ομάδα σου είναι στην τρίτη θέση με μεγάλη δυναμική όπως δείχνει η εικόνα της. Αλήθεια ποιος είναι ο αντικειμενικός στόχος για φέτος;

Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Προσπαθούμε να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε από κάθε παιχνίδι. Θέλουμε να εξασφαλίσουμε γρήγορα την παραμονή αυτός είναι ο στόχος της ομάδας .

Είσαι ένα έμπειρος παίκτης που έχεις παίξει σε πολλές ομάδες εντός και εκτός Κρήτης. Με τον Ιδομενέα βλέπεις να έχεις ιδιαίτερη χημεία;

Στον Ιδομενέα υπάρχει σταθερότητα και συνέπεια σε όλα τα επίπεδα με τους προπονητές και τη διοίκηση να είναι δίπλα στην ομάδα και αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό.

Επανέρχομαι στον φετινό στόχο. Κάνετε τρελά όνειρα ή απλώς πηγαίνετε βήμα βήμα;

Κάθε ματς ξεχωριστά.Υπάρχει ποιότητα στην ομάδα και αυτό το δείχνουμε και μέσα στο γήπεδο . Αυτό που έχουμε σαν στόχο είναι να πετύχουμε γρήγορα την παραμονή στην κατηγορία και πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι σε αυτόν το στόχο .

Πώς νιώθεις που είσαι συμπαίκτης με τους αδερφούς σου;

Έχει θετικά όπως και αρνητικά. Είναι όμορφο να είμαστε και οι τρεις στην ίδια ομάδα αλλά θέλει και προσοχή όπως και σωστή διαχείριση.

Τι είναι αυτό που έχει ο Ιδομενέας σαν σύλλογος;

Ο Ιδομενέας είναι μια ομάδα με σταθερή διοίκηση που είναι δίπλα στους προπονητές και τους παίκτες κάθε μέρα . Υπάρχει διάθεση να “μεγαλώσει” η ομάδα.

Ποια είναι η πιο δύσκολη ομάδα που αντιμετωπίσατε φέτος και πώς βλέπεις συνολικά το πρωτάθλημα;

Υπάρχουν ομάδες που δεν έχουμε αγωνιστεί ακόμα και δεν έχω ακόμα γνώμη για το αυτό αλλά το πρωτάθλημα ήδη δείχνει να έχει αρκετές ομάδες που έχουν ποιότητα και αυτό το κάνει ενδιαφέρον . Πάνω από όλα να έχουμε υγεία και να το απολαύσουμε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *