Κατηγορίες
MAN OF THE WEEKEND ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Man of the Weekend ο Γιώργος Πανίδης: Ο Μινώταυρος και η ανοδική πορεία

Ο τεχνικός του Μινώταυρου Γιώργος Πανίδης μιλά στη στήλη “Man of the Weekend” του mirrorsports.gr για την ανοδική πορεία της ομάδας του, τους φετινούς της στόχους και το κομμάτι των υποδομών.

Αναλυτικά

Διακρίνουμε μια άνοδο στην απόδοση του Μινώταυρου. Ήταν κάτι αναμενόμενο;

Φυσικά και είναι πολύ φυσιολογικό να υπάρχει άνοδος στην απόδοση της ομάδας και βελτίωση σε αγωνιστικά κομμάτια καθώς γίνεται σκληρή και ουσιαστική δουλειά καθημερινά στις προπονήσεις. Είμαι πολύ ικανοποιημένος λοιπόν από τους ποδοσφαιριστές μου γιατί παιχνίδι με παιχνίδι δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να έχετε εσεις αυτή την εικόνα κάθε Σαββατοκύριακο.

Πού μπορεί να φτάσει ο φετινός Μινώταυρος; Ποιος ο αντικειμενικός στόχος;

Το ταβάνι της ομάδας ήταν και θα είναι πάντα πάρα πολύ υψηλό… Το πού θα φτάσει η φετινή ομάδα δεν το ξέρει κανείς το μόνο που ξέρουμε σίγουρα είναι ότι θα προσπαθούμε κάθε μέρα και θα δίνουμε το 100% των δυνάμεών μας για να πετυχαίνουμε σε κάθε θεσμό. Για την ώρα στόχος μας είναι η βελτίωση και σταθερότητα της αγωνιστικής απόδοσης και παιχνίδι με παιχνίδι στο τέλος θα κάνουμε τον απολογισμό μας.

Ακούγονται θετικά σχόλια για τις υποδομές. Αυτό πόσο σας ικανοποιεί και σας δίνει κίνητρα για τη συνέχεια;

Μας ικανοποιεί στον υπέρτατο βαθμό όλο αυτό που γίνεται καθημερινά στις υποδομές της ομάδας. Υπάρχουν άνθρωποι με θέληση ,με τεχνογνωσία που έχουν ως πρωταρχικό στόχο τη σωστή διαπαιδαγώγηση των παιδιών και στη συνέχεια τη διδασκαλία και την ποδοσφαιρική τους εκπαίδευση και εξέλιξη έτσι ώστε στο μέλλον να μπορούν να προωθηθούν στις επαγγελματικές κατηγορίες ή να απαρτίζουν την πρώτη ομάδα του Μινώταυρου όπως και συμβαίνει αυτή τη στιγμή με πάρα πολλούς ποδοσφαιριστές. Επιγραμματικά αναφέρω τους Βορφι ,Σούλκε , Μαξίμ , Πρεζια, Αναστασόπουλο ,Κοσμαδάκη , Κογιαννακη που αποτελούν ένα σημαντικό και ελπιδοφόρο μέλλον για το σωματείο μας. Ο Μινώταυρος είναι σε θέση αυτή τη στιγμή να παράγει να εξελίσσει και να ικανοποιεί ποδοσφαιρικές επιθυμίες και στόχους. Να αναφέρω τέλος και την πολύ σημαντικη συνεργασία της ομάδας μας με την ομάδα του Συνκα μέσω της οποίας μοιραζόμαστε τη γνώση που απαιτείται και θέτουμε τις βάσεις μιας συνεργασίας που μπορεί να οδηγήσει σε σπουδαία πράγματα στο μέλλον.

Είσαι ικανοποιημένος από τη συνεργασία σου με την ομάδα;

Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος με τη συνεργασία που έχω με το σύνολο των ανθρώπων που απαρτίζουν την ομάδα, ξεκινώντας από τον πρόεδρο τον κύριο Κοτσάκη ο οποίος είναι πάντα δίπλα στην ομάδα και μοιραζόμαστε κοινή φιλοσοφία και κοινούς στόχους,όπως και με το υπόλοιπο Δ.Σ. που το στελεχώνουν πολλοί αξιόλογοι άνθρωποι όπου το πρώτο μέλημά τους είναι το πώς θα γίνεται καθημερινά ο Μινώταυρος καλύτερος και μεγαλύτερος. Αξίζει λοιπόν να αναφέρω όλους αυτούς τους ανθρώπους ξεκινώντας από τον κύριο Παπαδάκη, τον κύριο Κασιμάτη ,τον κύριο Κογιαννάκη, τον κύριο Κρινόπουλο,τον κύριο Αγγελάκη,τον κύριο Σπυριδάκη,τον κύριο Κατσαράκη και την κυρία Μαριάννα Φ. Τον κύριο Κοντόπουλο Θανάση γνωστό ως Ιέρο που είναι ανελλιπώς στο γήπεδο δίπλα σε μένα και στη διοίκηση για να δίνει λύσεις ως υπεύθυνος του αγωνιστικού τμήματος και έχουμε μια εξαιρετική συνεργασία!

Και φυσικά τους φίλαθλους της ομάδας που βρίσκονται δίπλα μας σε κάθε παιχνίδι και μας στηρίζουν με όλη τη δύναμη και την ψυχή τους.

Τι βλέπεις για το φετινό πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας; Τόσο για τη μάχη του τίτλου όσο και για τις υπόλοιπες πρώτες θέσεις;

Ακόμα είναι πάρα πολύ νωρίς για να συζητήσουμε για τίτλους και προβλέψεις.. Η αγωνιστική χρόνια είναι στο ξεκίνημα ,οι ομάδες μετά από πολλούς μήνες απραξίας αρχίζουν να δένουν και να φορμάρονται.. πιστεύω ότι ακόμα δεν είδαμε τίποτα, θα ακολουθήσουν πολύ σκληρά παιχνίδια και πολύ μεγάλες μάχες για την πρωτιά και για τις πρώτες θέσεις.

mirrorsports.gr