Κατηγορίες
MAN OF THE WEEKEND

Man of the Weekend o Μανούσος Βιζυράκης! “Τι 30, τι 40, τι 50″… (Vid)

Ο Μανούσος Βιζυράκης αποτελεί το καλύτερο “αθλητικό παράδειγμα προς μίμηση”! Είναι ο “Man of the Weekend” της στήλης του mirrorsports.gr.

Αποτελεί το τρανό παράδειγμα ότι ο άνθρωπος έχει δυνατότητες, ασχέτως ηλικίας και σωματικής φθοράς!

Ξανά με το σκουφάκι, όπως παλιά…

Ο Μανούσος Βιζυράκης στα κλεισμένα 48 του (γεννηθείς το 1973) κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα πόλο της Κέρκυρας σε άνοδο στην Α2 κατηγορία! Το πόλο είναι σαν το καλό κρασί. Όχι μόνο δεν χαλάει στο πέρασμα των χρόνων, αλλά όταν συντηρείται σωστά, γίνεται -ενδεχομένως- και καλύτερο!

Η Κέρκυρα και ο προσωπικός του φίλος προπονητής της ομάδας, Σπύρος Καρδόνας κάλεσε τον Βιζυράκη να ενισχύσει την ομάδα στα play off που έγιναν στο κολυμβητήριο της Νίκαιας. Ο Βιζυράκης δέχτηκε την πρόσκληση και όχι μόνο έπαιξε αλλά ήταν και από τους καλύτερους, ωθώντας την Κέρκυρα στην άνοδο!

Με τον γιο του, Μιχάλη

Στη συνέντευξη που ακολουθεί μας εξηγεί πώς πήρε την απόφαση, τι θα κάνει τη νέα χρονιά (έχει ανοιχτή πρόταση να ενισχύσει την Κέρκυρα στην Α2), ενώ μιλάει και για τον ΝΟΧ αλλά και το μέλλον της ομάδας που ανδρώθηκε!

Μην ξεχνάμε επίσης ότι ο Βιζυράκης εδώ και πολλά χρόνια ασχολείται με το τρίαθλο, οπότε διατηρείται σε εξαιρετική κατάσταση!

Πάντα με το χαμόγελο στα χείλη

Δείτε τη συνέντευξη του Μανούσου Βιζυράκη που τον βρήκαμε στο “γιαπί” του κολυμβητηρίου Ακρωτηρίου!

Βασίλης Φουντουλάκης – mirrorsports.gr – info@mirrorsports.gr